AKDENİZ'DE İŞ KULÜBÜ FAALİYETLERİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

13:14:05 | 2022-09-22

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE

İŞ KULÜBÜ FAALİYETLERİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Akdeniz Belediyesi ile Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında İş Kulübü faaliyetleri işbirliği protokolü imzalandı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile İŞKUR Mersin İl Müdürü Mustafa Kutlu arasında, ‘İş Kulübü Faaliyetleri İşbirliği Protokolü’ imzalandı. Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen kurslara katılan kursiyerler ile kursiyer adaylarının mesleki belgelendirme sürecini kapsayan protokol ile İŞKUR’un iş danışmanlık hizmetleri ve diğer hizmetleri, iki kurum arasında işbirliği içinde yürütülecek.

İmzalanan protokol kapsamında belirtilen iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri; Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların katıldığı farklı alanlarda düzenlenen kurslara katılan kursiyerleri ve kursiyer adayları ile mesleki belgelendirme sürecine katılacak bireyleri kapsayacak.

Protokol ile Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen mesleki ve eğitim kurslarına katılan kursiyer vatandaşlara yönelik olarak; Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün (İŞKUR) işsiz bireylere yönelik bireysel ve grup iş danışmanlığı hizmetleri ile belediye tarafından mesleki eğitime yönelik diğer faaliyetler de İŞKUR’un diğer tüm kurumsal hizmetleri işbirliği halinde yürütülecek.




ETİKET :   #AkdenizBelediyesi

Tümü