‘’BİR YAZ EĞLENCESİ’’ OYUNUNDA MUHTEŞEM FİNAL TARSUS’TA 32 MAHALLEDE 29 BİN SEYİRCİYE ULAŞILDI

18:31:34 | 2022-09-16

İL’LE DE TARSUS DİYORUZ”

 

Tarsus’u çok sevdiklerinden ve Tarsus’un il olması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade eden Oyuncu Uhde Seçil Özçakmak “34 gündür Tarsus’ta 32 tane oyun oynadık. Biz Tarsus’u çok sevdik. Tarsus’un izleyicisinin bu kadar sanata sevgisinin olduğunu bilmiyordum. İnanılmaz yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Yazı burada bitirdik. Bugün gideceğimiz için çok üzülüyorum. Umarım seneye tekrardan geliriz. Çünkü Tarsus’u çok sevdik. Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Keşke başka yerlerde de belediye başkanımız gibi başkanlar olsa. Sanata sanatçıya değer veren, halkın ayağına kadar hizmet götüren bir belediye başkanına sahip olunsa. Kendisini çok seviyoruz. Sonuna kadar da kendisine desteğiz. Biz Tarsus’un il olması içinde Ahmet Çevik Tiyatrosu olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İl’le de Tarsus diyoruz. “ diye konuştu. 

 

AHMET ÇEVİK : “HER BELEDİYENİN HARCI DEĞİLDİR MAHALLE MAHALLE VATANDAŞLARININ AYAĞINA TİYATRO GÖTÜRMEK” 

 

 

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın tiyatronun yaşaması için verdiği çabaya değinen Oyuncu Ahmet Çevik “Her belediyenin harcı değildir mahalle mahalle vatandaşlarının ayağına tiyatro götürmek. Bence Tarsuslular başkanlarının kıymetini bilmeli. Çünkü sanata, sanatçıya kıymet veriyor. Ayakta alkışlanmalı. Ben ilk defa bir şehirde bu kadar sahne aldım. Her gittiğimiz yerde insanlar bizi kavurucu sıcaklara rağmen finale kadar seyrettiler. Seneye başka oyunlar gelecek şehrinize. Sizler tiyatroya giderek tiyatronun yaşamasına sebep oluyorsunuz. Çok güzel bir turneydi. Gönlümüz Tarsus’ta kalacak ve uzun süre unutamayacağız. Çok güzel insanlar tanıdık.” diyerek Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti. 

 

 

 

 

Tiyatro etkinliğinin devamının olmasını dileyen vatandaş “ Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim ayaklarımıza kadar ücretsiz bir şekilde tiyatro ile buluşmamızı sağladı. Levent Kırca ekibinin sahnesini izlemek ayrı bir keyifliydi.” diye konuştu. 




ETİKET :   #TarsusBelediyesi

Tümü