Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Ne Zaman?

08:05:21 | 2022-06-26

Kabine Toplantısı kararları için gözler Beştepe'den gelecek açıklamaya çevrildi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıdan çıkacak kararlar milyonların gündeminde yer alıyor. 3600 ek göstergede uygulanacak formüllerin belirlendiği son yapılan Kabine Toplantısı'nda gündem ekonomi olmuştu. Temmuz ayında netleşecek olan memur emekli zammı için de beklentiler kritik toplantıya yöneldi.

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı yeni hafta öncesi gündeme geldi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. En son 6 Haziran tarihinde Beştepe’de toplanan Kabine'de ekonomi ele alınmıştı. Bir sonraki Kabine Toplantısı'nın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak toplantı genellikle 15 günde bir gerçekleşiyor.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı, normal şartlar altında 2 haftada bir gerçekleşiyor. Ancak sıcak gündem olması halinde istisnai durumda peş peşe yapılabiliyor. Kabine Toplantısı en son 6 Haziran'da gerçekleşmişti. Bu bilgilere göre bir sonraki Kabine Toplantısı'nın 27 Haziran ya da 4 Temmuz tarihinde yapılması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.




ETİKET :  

Tümü