İsterse Türkiye yansın yıkılsın önemli değil yeter ki iktidar el değiştirsin 'Tayyip Erdoğan gitsin'.

09:47:12 | 2022-11-19
Muzaffer KEKLİK
Muzaffer KEKLİK       [email protected]

Seçimlere kısa bir süre kala siyaset arenası sertleşmeye başladı fakat muhalefet partilerinde Ülkenin şu problemleri var, bunları şu projelerle çözeceğiz gibi bir çabası gözükmüyor. Gözüken sadece, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. 

AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı partileri hariç bütün siyasi partiler seçimler öncesi tek hedefe kilitlenmiş ve odaklanmış durumda. İsterse Türkiye yansın yıkılsın önemli değil, yeterki iktidar el değiştirsin Erdoğan gitsin. Gitsinde nasıl giderse gitsin, hangi şartlarda giderse gitsin, kim gönderirse gitsin, yeter ki gitsin. 

Ne diyor bir kesim; Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterinde kimyasal silah var, bir başkası benim Başbakanlığım dönemimde Başbakanlık uçağında uyuşturucu taşındı gibi akla hayale gelmeyecek Devlet düşmanlığı yapılıyor. Kimsede demiyor ki kardeşim senin yaptığın muhalefet Türk Silahlı Kuvvetlerimize iftiradır, Türkiye Cumhuriyeti Devletine iftiradır bu kin bu nefret dili nedendir! 

Cumhur İttifakı ise bu söylemler karşısında tamamen işine ve seçime odaklanmış. 

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan harıl harıl mücadele veriyor. Devlet Adamı ciddiyetiyle müthiş bir Dış Politika Diplomasisi sürüyor. Ekonomik sıkıntılarla mücadele devam ediyor. Dünyayı saran ekonomik bunalımdan Türk Milletinin en az etkilenmesi için büyük çaba sarfediliyor. 

MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli mitinglerle halkının karşısına çıkıyor, sorunları ve yol haritasını anlatıyor. İktidarların Amerika ve İngiltere ziyaretleriyle kazanılmayacağının bu Ülkenin sahibinin Türk Milleti olduğunun Devleti yönetenleri Türk Milletinin seçeceğinin mesajını veriyor. 

Birbirine benzemez fikirlerin bir araya geldiği, düşmanımın düşmanı dostumdur düşüncesiyle uyguladığı Politika sonuç alamayacaktır. 

En doğru kararı Yüce Türk Milleti verecektir. 

Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin 

 




ETİKET :  

Tümü