24 Kasım Öğretmenler Günü Bozyazı'da da Kutlandı

Ülke genelinde olduğu gibi Bozyazı'da da 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı.

12:50:18 | 2022-11-24

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Saat 09:30'da tören İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Alper Ünver tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. 

 

 Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasından sonra Başöğretmen Atatürk'e, Türk Milli Eğitimine hizmeti geçen, şehit olan ve ebediyete intikal eden Türk Öğretmenlerine 1 dakikalık saygı duruşunun ardından "İSTİKLAL MARŞIMIZ" Tekmen Ortaokulu Müzik Öğretmeni Mustafa Ufuk ERDOĞAN eşliğinde söylenerek şanlı Bayrağımız göndere çekildi ve Atatürk Anıtı'ndaki tören burada sona erdi. 

 

 

BOZYAZI DURMUS TUFAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÇOK AMAÇLI SALONUNDAKİ KUTLAMA TÖRENİ:

Kutlama Töreni Saat 10:00'da Bozyazı Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Salonunda Protokol üyelerinin yerlerini almasından sonra kutlama programı başladı. 

 

KUTLAMA PROGRAMI:

 Başöğretmen Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş olan tüm öğretmenlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız Tekmen Ortaokulu Müzik Öğretmeni Mustafa Ufuk ERDOĞAN eşliğinde söylendi. 

 

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Bozyazı Durmuş Tufan Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından görevlendirilen bir öğretmen tarafından yapıldı. 

 

 Bozyazı Durmuş Tufan Anadolu Imam Hatip Lisesi Öğretmeni Fatmanur TURAN, Genç Öğretmenler adına konuşma gerçekleştirdi. Öğretmenlik Mesleği Video Sunumu yapıldı. 

 

 Bozyazı Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Oratoryo, Şiir, Zeybek ve Türkü gösterileri yapıldı. 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Öğrencilere ve Öğretmenlere ödülleri verilmesiyle program sona erdi.    

 

 

 

 




ETİKET :   #Bozyazı

Tümü