Mattis'den Kaşıkçı Açıklaması

ABD Savunma Bakanı James Mattis, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın sorumlularına karşı ek tedbirler alacağını söyledi. ABD Savunma...

20:04:56 | 2018-10-27

ABD Savunma Bakanı James Mattis, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın sorumlularına karşı ek tedbirler alacağını söyledi. 
ABD Savunma Bakanı James Mattis, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen Cemal Kaşıkçı hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Mattis, bu tür olayların Ortadoğu'daki istikrarı zayıflattığını belirterek, ABD'nin olayın sorumlularına karşı ek tedbirler alabileceğini ifade etti. 
Bahreyn'in başkenti Manama'da Uluslararası Stratejik Çalışmalar Enstitüsünde (IISS) konuşan ABD Savunma Bakanı James Mattis, olayın sorumlularına karşı ek tedbirler alabileceğini açıklayarak, "Cemal Kaşıkçı'nın diplomatik bir tesiste öldürülmesi hepimizi çok ilgilendirmelidir. Herhangi bir ulusun uluslararası normlara uymaması ve hukukun üstünlüğü en çok ihtiyaç duyulduğu bir zamanda bölgesel istikrarı zayıflatıyor" dedi. 




ETİKET :   espower bilişim haber scripti php haber scripti

Tümü