Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afişine bıyık çizdiği iddiasıyla tutuklanan çocuğun babası: Bıyık değil kaş çizmiş

13:31:56 | 2023-06-07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afişindeki fotoğrafına bıyık çizdiği ve küfürlü ifadeler yazdığı iddiasıyla tutuklanan lise öğrencisinin babası, “Bıyık değil kaş çizmiş. Çocuk onun dışında bir şey yapmamış. Küfür de yazmasıyla suçlanıyor ama çocuğum ‘Küfürleri yazmadım’ diyor” ifadelerini kullandı.

Mersin’de bir lise öğrencisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim afişindeki fotoğrafına bıyık yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

Tutuklanan çocuğun babası TELE1’den Engin Açar’a gözaltı ve tutuklama sürecinde yaşadıklarını anlattı. Kelali, çocuğunun bıyık değil kaş çizdiğini söylediğini belirtti. Öte yandan, baba Kelali çocuğunun ifadesinde küfürlü sözleri de kendisinin yazmadığını söyledi.

‘Perişan durumdayız’

“Bıyık değil kaş çizmiş. Çocuk onun dışında bir şey yapmamış. ‘Ben kaş çizdim’ diyor” şeklinde konuşan Baba Kaleli, şunları söyledi:

“Küfür de yazmasıyla suçlanıyor ama çocuğum ‘Küfürleri yazmadım’ diyor. Küfür yazılarında Süleyman Soylu’nun da ismi varmış, ama ‘Ben yazı yazmadım’ diyor. Ben görüntü görmedim ama avukatım görmüş olabilir. Avukat net olarak bir şeyin olmadığını söyledi. Biz dört beş gündür perişan durumdayız. Lise 2 öğrencisi çocuk tutuklu. Okul kapanıyor dersleri var, staj dosyalarını veremedi. Bekleyiş sürecindeyiz. Biz adalete, yargıya güvenen insanlarız, Cumhurbaşkanı farkında olsa bu olayın izin vermemesi gerektiğini düşünüyorum.”




ETİKET :   #Mersin

Tümü