MHP, 'KOMŞUM NASILSIN' ZİYARETLERİNE BAŞLIYOR

21:14:42 | 2022-11-21

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 2023 Seçimlerine yönelik yurt çapında başlattığı Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, “Aday Belli Karar Net” temalı mitingler ve “Köyüm Benim” başlıklı taşra ve kırsal programların ardından “Komşum Nasılsın?” ziyaretlerine başlıyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 2023 Seçimlerine yönelik yurt çapında başlattığı Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, “Aday Belli Karar Net” temalı mitingler ve “Köyüm Benim” başlıklı taşra ve kırsal programların ardından “Komşum Nasılsın?” ziyaretlerine başlıyor.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, "Komşum Nasılsın? başlıklı ziyaretler kapsamında MHP kadrolarının; yarından itibaren müstakil apartmanlardan, sitelere mahallelerden semtlere kadar şehirlerimizde tam saha yayılmak suretiyle hane hane dolaşmaya başlayacaklarını açıkladı.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, “Komşum Nasılsın?” ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 

"Bilindiği üzere MHP, 2023 Haziran’ında yapılacak seçimler dolayısıyla geçtiğimiz Şubat ayında başlattığı halkla buluşma ve toplumsal danışma toplantılarını büyük bir şevk ve heyecanla sürdürmektedir.

 

Bu arada bir yandan ülke gündemi, bir yandan da uluslararası alanda olup bitenler partimizce büyük bir hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir.

 

2023 Seçimlerine yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde şimdiye kadar yurt çapında Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, “Köyüm Benim” başlıklı taşra ve kırsal ziyaretleri, “Aday Belli Karar Net” temalı açık hava toplantıları gerçekleştirilmiştir.

 

Bütün bu etkinliklerde milletimizce partimize ve kadrolarımıza gösterilen alaka ve teveccüh; heyecanımızı kamçılamış, çalışma azmimizi arttırmıştır.

 

Öte yandan İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen hain terör saldırısı ve sonrasındaki gelişmeler, saldırı sonrasında muhalefet cephesinden yükselen çatlak ve şaşkın sesler; MHP’nin sürdürdüğü siyasi çalışmaların önemini katbekat arttırmıştır.

 

Son olarak; Türkiye ve dünya ahvaline dair toplumsal farkındalığı güçlendirmek, Cumhur İttifakının hedefleriyle çok başlı muhalefetin tasarlayıp hayata geçirmeye çalıştığı yıkım senaryolarını milletimizle daha yakından paylaşmak amacıyla yeni bir faaliyet programı uygulanması kararlaştırılmıştır.

 

Bu bağlamda; başta kalabalık metropollerimiz olmak üzere, modern şehir hayatının hüküm sürdüğü bütün kentlerde vatandaşlarımızla daha yakından temas kurmak üzere “Komşum Nasılsın?” teması altında ev ziyaretleri gerçekleştirilecektir.

 

Komşum Nasılsın? başlıklı ziyaretler kapsamında MHP kadroları; yarından itibaren müstakil apartmanlardan, sitelere mahallelerden semtlere kadar şehirlerimizde tam saha yayılmak suretiyle hane hane dolaşmaya başlayacaktır.

Mahalle ve semtlerde, apartman ve sitelerde gerçekleştirilecek “Komşum Nasılsın?” buluşmaları; kimi zaman hususi ev ziyaretleri şeklinde olabileceği gibi, kimi zaman da birkaç hanenin bir araya geleceği mütevazı toplantılarla sürdürülebilecektir.

 

“Komşum Nasılsın?” ziyaretlerinin sohbet gündeminde; ekonomik sorunlardan iç politikaya, uluslararası ilişkilerden terörle mücadeleye, Cumhur İttifakının başarılarından muhalefetin ahval-i perişanına kadar bütün hususlar yer alacaktır.

 

Komşu ve ev ziyaretlerinde; İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında hayatlarını kaybeden sevgili yavrularımız Ecrin’le Yağmur’u anmanın yanısıra, caddedeki beton saksılar üzerinden algı operasyonu yapan ahlaksız ve izansızların çirkin yürekleri ve kirli yüzleri konuşulacaktır.

Teröristlerin attığı roketatarlarla hayatını kaybeden şehit öğretmenimiz Ayşenur Alkan’a rahmet dilemek ve milletimizle dayanışma içinde bulunmak yerine, terörist Selahattin Demirtaş'a özgürlük duasına devam eden CHP ve yancıları halka şikâyet edilecektir.

Teröre verdiğimiz şehitlerin intikamını almak için kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin Kuzey Irak’a ve Suriye’nin kuzeyine düzenlediği operasyonları “ABD’nin haberi var mı?” diyerek değersizleştiren vatan ve millet sevgisinden nasibini almamış siyasetçi müsveddelerinin karanlık yüzleri ifşa edilecektir.

 

Terörle mücadeleyi seçim yatırımı olarak gören aklı evvellerin; milletçe birlik ve beraberlik hâlinde, dayanışma içinde bulunmamız gereken şu günlerde ısrarla neden HDP'ye destek vermeye devam ettikleri anlatılacaktır.

 

İktidar hırsı ve siyasi ikbal uğruna 6+1’lik “ip”te oynayıp milletimizi aldatmaya kalkan cambaz politikacıların maceraları hikâye edilecektir.

 

Türkiye’nin güvenliği açından hassas günlerden geçerken, birlik ve beraberliğimiz, bekamız ve geleceğimiz için Cumhur İttifakının nasıl hayati bir fonksiyon icra ettiği ısrarla, sabırla dillendirilecektir.

 

İnanıyoruz ki 2023 Haziran’ında zafer, Hakk’a inananların ve haklıların olacaktır."

 




ETİKET :   #MHP

Tümü