MHP'li Aydın: FETÖ'nün yarım kalan işini 6'lı masa devraldı...

15:50:57 | 2022-08-13

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Kamil Aydın, “5 Temmuz gecesi FETÖ'nun hain kalkışması karşısında Allah'a şükür önce ülkem ve milletim diyen, Cumhur ittifakının iki ayağı da sokaklara döküldü ve hesaplar bozuldu" dedi.

'ADIM Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı Erzurum ve ilçelerindeki programlara katılan MHP Milletvekili Aydın, "Adına zillet denen ittifakın oluşturduğu 6'lı masada oturanların hepsi 15 Temmuz'da yarım kalan hesabı tamamlama adına birilerinin verdiği sufleleri, verdikleri talimatları yerine getirmek için siyaseten bizi boğmaya çalışıyorlar. Cumhur ittifakını zayıflatmak istiyorlar. Onun için biz bir olacağız, birlikte güçlü olacağız ve zillete fırsat tanımayacağız" diye ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından organize edilen 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı Erzurum'un Oltu ilçesinde gerçekleştiridi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ilçe buluşmaları için seferberlik başlattı. Partisinin organize ettiği “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” çerçevesinde Erzurum’a gelen ve ayağının tozuyla ilçe turlarına çıkan Kamil Aydın, ilçelerin tamamında vatandaşlar ve partililerle bir araya gelecek. İlk ilçe seferini dün Narman, Olur, Oltu ve Şenkaya’ya gerçekleştiren Aydın, bugün Çat, Aşkale, Pazaryolu ve İspir, yarın da Pasinler, Köprüköy ve Horasan’a çıkarma yapacak.

 




ETİKET :   #MHP

Tümü