MHP'li Kılavuz: Ali Mahir! Seni, abin Vahap Seçer’i ve saz ekibinizi çok zor ve çok buhranlı günler bekliyor!..

09:19:51 | 2022-09-07

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile alakalı Twitter hesabından paylaşımlar yaptı. Kılavuz paylaşımında şu ifadelere yer verdi. 

Sen tam bir arsızsın Ali Mahir! Sen de ihanet karakter, kuklalık marifet, gafillik alamet olmuş. Sen de biraz şeref, biraz izzet biraz da adamlık olsa gencecik yaşında kara toprağa giren bir gencin üzerinden alçakça ifadeler kullanmaz siyasetine malzeme yapmazdın. 

Çok mu zoruna gitti Ali Mahir! Satılmış dediğin Türk ordusunun yok ettiği, öldürdüğü, toprağa gömdüğü, döktüğü kanda boğduğu katil sürülerinin ölümü çok mu canını yaktı ki böyle ağzından salyalar saçarak saldırıya geçtin. 

Suç üstü mü yakalandınız Ali Mahir! Mersin’e ve Mersinliye ettiğiniz melanetler, vatanımıza ve milletimize yaptığınız ihanetler yanınıza kâr mı kalır sandınız? Mersin’de teröre şehit verdiğimiz 435 vatan evladı şahidim olsun ki sizi Mersin’de sokağa çıkamaz hale getireceğim. 

Ali Mahir bütün kirli çamaşırlarınızı tek tek ortaya dökeceğim. İpliğinizi pazara çıkaracağım. Hdp/Pkk, Fetö, Dhkpc, Tikko ve diğer örgütlerin Mersin Büyükşehir Belediyesinde nasıl cirit attığını belgeleriyle ortaya koymaya devam edeceğim.

Allah’a ve bu topraklara yemin olsun ki sen de abin Vahap Seçer'e de millete ve devlete hesap vereceksiniz! Şunu aklından çıkarma Ali Mahir: nefesimiz sizin gibi işbirlikçilerin daima ensesinde olacaktır. Mersinimize ve hemşerilerimize yaptığınız ihanetlerle yok olacaksınız! 

Dinle Ali Mahir! Siz değil miydiniz Mersin Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerde Mersin’in evladını kapı dışarı edip Pkk’ya kucak açarak hainlere finansör olan? Siz değil miydiniz alacağınız personelin listesini Kandil’den alıp Mersin’i hainlerin karargahı yapan? 

Mersin’de teröre şehit verdiğimiz 435 vatan evladımıza, askerimize, polisimize, güvenlik güçlerimize, sivil vatandaşlarımıza kurşun sıkan hainlerin sözde değer ailesi dediğiniz birinci dereceden yakınlarını belediye siz yerleştirmediniz mi?

İyice anla Ali Mahir! Siz değil miydiniz Pyd’yi vatanını kurtaran örgüt olarak gören, Hdp’ye bakanlık vermeyi düşünen, Terörist Demirtaş’a özgürlük isteyen, Pkklılara kol kanat geren, zararlı cemiyetler gibi faaliyet gösteren siz değil miydiniz Ali Mahir!

Sen mi Mersin’in evladısın Ali Mahir! Mersin’de senin gibi bir gafile denk geldin mi Ali Mahir? Mersin gibi vatanseverliğin ve milletperveliğin kalesinde hainler el üstünde tutulur mu sandın, ihanet edenler vekillik yapabilir mi zannettin? Ali Mahir?

Ben oralı buralı değil bu milletin vekiliyim. Bizi bilen bilir bizi tüm Türkiye bilir. Bizi bu vatanın toprağına sor! Bizi bu milletin evladına sor! Bizi bu bayrağın al kanına sor! Bizi bir şehidin anasına sor! Bizi bir mazlumun yüreğine sor!Sen de öğreneceksin hiç merak etme!

Bilirim yapamazsın ama şerefli ol!..

İhanette mahirsin ama haysiyetli ol!.. 

Başaramazsın da bir kez olsun Türk ol!..

 

Unutmadan söyleyeyim Ali Mahir: “İthal olan şerefin, çap dediğin meşrebin, geniş olan mezhebindir!”

Ali Mahir! Seni, abin Vahap Seçer’i ve saz ekibinizi çok zor ve çok buhranlı günler bekliyor!.. Mersinimize ve Mersinli hemşerilerimize yaptığınız ihanetin ve yaşattığınız rezaletin bedelini çok ama çok ağır ödeyeceksiniz! Bunu hep birlikte göreceğiz!..

 




ETİKET :   #Mersin

Tümü