MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ: ÇAĞIMIZ TÜRKÜN ÇAĞIDIR, ASRIMIZ TÜRKLÜĞÜN ASRIDIR, YOLUMUZ TÜRKÇÜLÜĞÜN YOLUDUR

21:40:30 | 2022-05-22

MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ: ÇAĞIMIZ TÜRKÜN ÇAĞIDIR, ASRIMIZ TÜRKLÜĞÜN ASRIDIR, YOLUMUZ TÜRKÇÜLÜĞÜN YOLUDUR

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Türkiye genelinde düzenlenen "Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" toplantıları kapsamında Mersin’in Mut ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. MHP’li Kılavuz 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparak “2023 seçimleri Türkiye’miz için bir var olma yoludur. Biz bu yolda milletten yanayız. Biz bu yolda devletten tarafız. Biz bu yolda Türklüğün olanca ateşiyle yanmaktayız. Atalarımızın haşmeti torunlarımızın azameti için üç hilalli sancağın altındayız bilge bir bozkurt olan liderimizin yolundayız. İnsanlığa adalet getiren, âleme nizam veren bir ülkünün sancaktarlarıyız. Bu memleket uğruna ölümü hiçe sayan şehitlerimizin bayraktarlarıyız. Bu memleket ebediyen Türk kalsın diye cumhurun tarafındayız.” dedi

MHP’Lİ Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:

KARABAĞDA BİZ VARIZ, KERKÜKTE ŞAHA KALKMAKTAYIZ, DOĞUDAN BATIYA KÜRESEL VE BÖLGESEL GÜÇ OLMA YOLUNDAYIZ

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarıyla il ilçe aydınlatma toplantıları kapsamında Mersin Muttayız. Türkiye çok önemli tarihi bir süreçten geçmektedir. 2023 seçimleri Türkiye’miz için bir var olma yoludur. Biz bu yolda milletten yanayız. Biz bu yolda devletten tarafız. Biz bu yolda Türklüğün olanca ateşiyle yanmaktayız. Atalarımızın haşmeti torunlarımızın azameti için üç hilalli sancağın altındayız bilge bir bozkurt olan liderimizin yolundayız. İnsanlığa adalet getiren âleme nizam veren bir ülkünün sancaktarlarıyız. Bu memleket uğruna ölümü hiçe sayan şehitlerimizin bayraktarlarıyız. Bu memleket ebediyen Türk kalsın diye cumhurun tarafındayız. Karabağ’da biz varız, Kerkük’te şaha kalkmaktayız, doğudan batıya küresel ve bölgesel güç olma yolundayız.

ÇAĞIMIZ TÜRKÜN ÇAĞIDIR, ASRIMIZ TÜRKLÜĞÜN ASRIDIR, YOLUMUZ TÜRKÇÜLÜĞÜN YOLUDUR

Devlete seri katil diyenler karşımızdadır. Atatürk’e Atatürk demekten hicap eden Canan Kaftancıoğlu zilletin tarafındadır. Gezi eylemlerinin finansörü PKK sevdalısı Soros’un çocuğu Osman Kavala zilletin yanındadır. HDP’ yi Kürt siyasal hareketinin temsilcisi olarak görenler ihanet açmazındadır. PYD’yi terör örgütü olarak görmeyenler milletimize kumpas kurmaktadır. Ermeni soykırımı tanınsın diyerek önerge verenler alçaklığa soyunmaktadır. Gazi Atatürk’ün cumhuriyetine ihanet edenlere karşı kavgamız vardır. Gazi Atatürk’ün düşüncelerini yok sayanlarla kavgamız vardır. İhanet cevapsız kalmayacaktır. Hainler döktüğü kanda boğulacaktır. Terörün nefesi kesilmiştir. Vatanımıza kast edenler hezimeti tatmıştır. Bayrağımıza göz dikenlerin gözleri oyulmuştur. Artık her yerde türkün sedası yankılanmaktadır. Tarih türkün ayağa kalkışına şahit olmaktadır. Mazlumlar ve masumlar bizi beklemektedir. Vefalı Türk yine gelmiştir. Ya bozkurt gibi başı dik ve onurlu olacağız ya da zilletin boyunduruğu altında kalacağız. Cumhuriyetimizin 100.yılına hazırız. 2023 ve 2053 hedeflerimiz hususunda kararlıyız. Çağımız türkün çağıdır. Asrımız Türklüğün asrıdır. Yolumuz Türkçülüğün yoludur. Bizler ne mutlu türküm diyene demekten gurur duyanlarız. Bizler muhtaç olduğu kudreti damarlarındaki asil kanda bulanlarız. 

 

 




ETİKET :  

Tümü