MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ: EFES 2022 TATBİKATI TÜRK'ÜN GÜCÜNÜ VE CAYDIRICILIĞINI CİHANA GÖSTERMİŞTİR

18:03:35 | 2022-06-09

MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ: EFES 2022 TATBİKATI TÜRK'ÜN GÜCÜNÜ VE CAYDIRICILIĞINI CİHANA GÖSTERMİŞTİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz TBMM Genel Kurulunda konuştu. MHP’li Olcay Kılavuz İzmir’in Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilen, TSK’nın en büyük planlı tatbikatlarından olan EFES 2022 tatbikatını gündemine alarak “ Yerli ve millî savunma sanayimizin ürettiği silah ve mühimmatların etkisinin sahada görüldüğü; övünç kaynağımız olan, göğsümüzü kabartan Bayraktar TB2 ve Akıncı TİHA'ların damgasını vurduğu; Türk'ün gücünün ve caydırıcılığının cihana gösterildiği tatbikatın vatanımıza, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:

    Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük planlı tatbikatlarından olan EFES-2022 Birleşik, Müşterek Fiilî Atışlı Arazi Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü başladı. Yerli ve millî savunma sanayimizin ürettiği silah ve mühimmatların etkisinin sahada görüldüğü; övünç kaynağımız olan, göğsümüzü kabartan Bayraktar TB2 ve Akıncı TİHA'ların damgasını vurduğu; Türk'ün gücünün ve caydırıcılığının cihana gösterildiği tatbikatın vatanımıza, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum.

    Gayriaskerî statüdeki adaları silahlandıran ve egemenlik haklarımıza küstahça ve hukuksuzca saldıran Yunanistan'a da denize dökülen dedelerinden ve tarihten ders alarak hadlerini bilmelerini tavsiye ediyoruz. Cenab-ı Allah, Ege ve Akdeniz'de kahramanlarımızı mansur ve muzaffer eylesin. Aklımız, gönlümüz, dualarımız beraberdir. 

 

 




ETİKET :  

Tümü