MHP'liler Silifke’de Komşu Ziyaretinde

09:19:09 | 2023-01-24

MHP'liler Silifke’de Komşu Ziyaretinde

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, “İki yıl önce başladığımız “Komşum Nasılsın?” ziyaretlerimizi il genelinde güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Bugünkü durağımız ise Silifke ilçemizdir. Ziyaretlerimizle birlikte halkımız ve partililerimizle var olan gönül bağlarımızı güçlendiriyoruz” dedi. 

 

Vatandaşları evlerinde ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli yaptığı konuşmada, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları ile yurt genelinde eş zamanlı olarak başlatılan komşum nasılsın ziyaretlerine biz de Mersin il merkezi ve ilçelerinde başladık. Silifke İlçe Teşkilatımız, Belediye Başkanımız Sadık Altunok, ve KAÇEP üyelerimizle birlikte bugünde Narlıkuyu mahallemizde vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Ziyaretimizin amacı yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi cumhur ittifakımızın hedeflerini vatandaşlarımızla yakından paylaşmaktır. İki yıldır devam ettirdiğimiz bu ziyaretimizle birlikte hane hane dolaşarak hem vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, hem de onların sorun ve isteklerini dinliyoruz. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için ne kadar önemli olduğunu hiç yorulmadan cadde cadde, sokak sokak, hane hane gezerek vatandaşlarımıza anlatacağız. Mersin’imizin tüm ilçelerinde sürdürdüğümüz saha çalışmaları sayesinde vatandaşlarımızla kurduğumuz gönül bağlarımızı güçlendiriyor, taleplerini dinliyoruz. MHP olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da vatandaşlarımıza daha çok sarılarak onlara daha yakın olacağız. Mersin’de MHP olarak cumhur ittifakımızın daha çok güçlü hale gelmesi için üstümüze düşen görevi fazlasıyla yerine getirerek seçimlerde başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları ile yurt genelinde başlatılan ve iki yıldır da il genelinde sürdürdüğümüz ‘komşum nasılsın’ ziyaretlerini biz de Mersin İl Teşkilatı olarak başarılı bir şekilde devam ettirerek hanelerin nabzını tutacağız. Yapacağımız çalışmalarla partimiz MHP’nin güçlenerek büyümesine ve en önemlisi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçimleri kazanmasına destek vereceğiz. Bugün bizleri evlerinde misafir eden değerli Silifkeli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Cenabı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

 

Ziyarette konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta konuşmasında, “Silifke ve Silifkelilere cumhur ittifakı bir belediye olarak hizmet etmeye devam ettiklerini belirterek, göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirdikleri projeleri Narlıkuyu halkıyla paylaştı. Başkan Altunok, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da cumhur ittifakı ruhuyla birlik ve beraberlik içerisinde Silifke’ye ve Silifkelilere hizmete ederek vatandaşları modern ve sağlıklı projelerle buluşturmaya devam edeceklerinin altını çizdi. MHP Mersin İl Başkanlığı tarafından iki yıldır sürdürülen ziyaret kapsamında Silifke’de vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelmeye onların sorun ve isteklerini dinlemeye devam edeceklerini de hatırlattı. 

 

‘Komşum Nasılsın’ ziyareti kapsamında Narlıkuyu mahallesinde vatandaşlarla buluşan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’yi Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, KAÇEP üyeleri ve Narlıkuyu Mahalle Muhtarı İrfan Aydın yalnız bırakmadı.       

 

 

 

 

 

 

 




ETİKET :   #Silifke

Tümü