Tarsus Belediyesi "Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar" adlı etkinlik düzenledi.

21:24:44 | 2022-08-17

"OYNAYA OYNAYA GELİN ÇOCUKLAR" ETKİNLİĞİ İLE KIRSAL MAHALLELERDEKİ ÇOCUKLARA ULAŞILIYOR 

 

 

 

Tarsus Belediyesi çocuklara yönelik yürüttüğü projelerine bir yenisini daha ekledi. Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tarsus Şehir Tiyatrosu tarafından "Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar" adlı etkinlik düzenlendi. İlk etkinlik Yenice Mahallesi’nde yapılarak, çocuklara yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Etkinlik kırsal mahallelerde sürdürülecek.

 

 

 

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaz etkinlikleri kapsamında çocuklar için yeni etkinlikler düzenliyor. Çocuklarla drama eğitimi, takı atölyesi, geleneksel çocuk oyunları ve canlı müzik çalışması gerçekleştiriliyor. Tarsus’un kırsal mahallelerinde yaşayan çocukların tatilde boş zamanlarını verimli kullanmalarını sağlayan etkinlikte, çocuklar hem eğlenme hem de öğrenme fırsatını buluyor. 

 

 

 

ÇOCUKLARIN KÜLTÜREL VE SANATSAL GELİŞİMLERİ DESTEKLENİYOR

 

 

 

Yenice Mahallesi’nde yapılan, “Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar" etkinliğinde çocukların kültürel ve sanatsal gelişimlerini destekleme kapsamında drama eğitimi verildi. Tarsus Şehir Tiyatrosu ekibi çocukların yüzlerini boyayarak etkinliği renklendirdi. El becerilerini destekleme amaçlı ise takı atölyesinde çocuklar kendilerini geliştirdi. Etkinliğin sonunda birbirinden eğlenceli şarkılar söylenerek müzik şöleni yaşandı. 

 

 

 

 KIRSAL MAHALLELERDEKİ ÇOCUKLARA ULAŞILIYOR

 

Tarsus Şehir Tiyatrosu tarafından şehir merkezinde verilen drama eğitiminin her çocuğa ulaşması kapsamında, kırsal mahallelerde yaşayan çocukların faydalanması amaçlandı. Sosyalleşme sürecini destekleyen etkinlik sayesinde çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenmenin tadını çıkaracak. 

 




ETİKET :   #TarsusBelediyesi

Tümü