AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı Devir Teslim Töreni Gövde Gösterisine Dönüştü

07:38:56 | 2024-03-01

AK Parti Bozyazı İlçe Başkanı Ümit Navgasın'ın sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından İlçe Başkanı olarak göreve atanan Av. Harun Güğül muhteşem bir programla görevi devraldı.  

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı okunmasının ardından Diyanetsen İlçe Başkanı Sait hoca tarafından Kuran'ı Kerim okunması ve duanın ardından konuşmalara geçildi.  

İlk konuşmayı AK Parti Bozyazı önceki dönem İlçe Başkanı Ümit Navgasın gerçekleştirdi.  

Navgasın konuşmasında "Değerli Belediye Başkanım, Geçmiş Dönem Ak Parti İlçe Başkanlarım, Cumhur İttifakının Kıymetli İlçe Başkanları, Ve Ak Partimizin Çok Kıymetli Neferleri, Sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. 

 

Yıllardır Ak Parti Bozyazı İlçe Teşkilatında sizlerin hizmetindeyim.15 Mart 2023 den bu yana da teşkilatımın ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim.Bu süreçte Beni Yalnız Bırakmayan kıymetli Yol Arkadaşlarıma Teşekkür ediyorum.Kiminiz evini bıraktı, kiminiz işini bıraktı, kiminiz de değerli zamanından feragat edip bu kutlu davada yol yürüdük. Hep birlikte mücadele ettik.Bu süreçte milletimizin derdiyle dertlenip, mutluluğuna da ortak olduk.Her daim milletimizin sesi olmak için mücadele verdik.Hamd olsun ki milletimizin talebini dinledik ve gerekli yerlere ilettik.Bu süreçte emeği geçen başta Sayın Bakanımız Nurettin Nebati olmak üzere, Mersin Milletvekillerimiz Sayın Ali Kıratlı, Sayın Havva Sibel Söylemez Çok Kıymetli İl Başkanım Sayın Adem Aldemir'e teşekkür ederim.  

Kıymetli Hemşehrilerim, Bu dava bir bayrak Varışıdır, 2002 den bu yana, davaya gönül veren, hizmet eden ilçe başkanlarımız oldu. Hepsi birer birer ilçemize eserler kattı. Ben buradan başta kurucu ilçe başkanımız Ali Deniz olmak üzere, bütün ilçe başkanlarımıza hizmetleri için teşekkür eder, aramızdan ebediyete uğurladığımız Ali Deniz ve Kerim Ataş başkanlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan bizlere de başsağlığı ve sabırlar dilerim. Hak Davada Yeni Görev Alan İlçe Başkanımız Harun Güğül Kardeşime başarılar diliyorum.İnşallah bizden aldığı bu bayrağı, daha ileriye götürecek, yapılan hizmetlere yeni hizmetler ekleyecektir.Partimizi de daha güzel yerlere taşıyacağına canı gönülden inanıyorum. Değerli Dava arkadaşlarım, Sözlerimi Ak Parti ile bütünleşen şairimiz Sezai Karakoç'un dizeleriyle bitirmek istiyorum.  

"Sakın KADER deme, kaderinnn üstünde bir KADER Vardır,

 

Ne yapsalar BOş, göklerden gelen bir KARAR vardır,

 

GÜN batsa NE olur,geceyi ONARANNN bir mimar Vardır,

 

Yanmışsam, KÜLÜMDEN yapılan bir HİSAAARRRR vardır.

 

Yenilgi yenilgi büyüyen bir ZAFER vardır.

 

Sevgili, ennnnnn sevgili, eyyyyy sevgili."

 

Rabbime hamd ediyorum ki sizlerle yol yürüdüm ve yürümeye devam edeceğim.Sizleri Cenab'ı Allah'a Emanet Ediyorum.Kalın sağlıcakla" diyerek konuşmasını tamamladı.  

Ardından görevi devralan yeni İlçe Başkanı Av. Harun Güğül yaptığı konuşmada " Kıymetli Dava ve Yol Arkadaşlarım,

 

Kurulduğu günden bugüne Ak Davaya, Hakikat Davasına Hizmet etmiş, gönül vermiş Büyüklerim. 

 

Kurulduğu Günden bugüne görev almış İlçe Başkanlarım ve yöneticileri, Önceki Dönem İlçe Başkanımız, Önceki Dönem Yönetim kurulu Üyelerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımızın Önceki Başkanları ve Yöneticileri, Mahalle Başkanlarımız, Yine: Cumhur İttifakının Paydaşları Sayın Belediye Başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı ilçe Başkanım, BBP İlçe Başkanım,Ülkü Ocakları ve Kaçep Başkanım ve Yöneticileri; Basınımızın çok Kıymetli Temsilcileri, Vel Hasılı Varlığı ve Birliği ile Gurur ve Onur Duyduğum, Dava ve Yol Arkadaşlarım Ahdevefa ve Birlik Buluşmamıza hepiniz Hoşgeldiniz, şeref verdiniz........

 

İzninizle Hep birlikte Kurucu İlçe Başkanımız ve Belediye Başkan Yardımcımız Rahmetli Ali Deniz ve Daha Yeni Ebedi Aleme Uğurladığımız Kerim Ataş Başkanımız için Hepbirlikte Bir Fatiha verelim. El Fatiha Ma Salavat.... 

 

Aziz Hemşerilerim, Kıymetli Bozyazılılar! Zor Günleri Bir Bir Atlattığımız Yakın Tarihte Gerek Pandemi Gerek 11 şehrimizi ve 53 bin Canımızı Kaybettiğimiz Deprem Felaketinde Vefat edenlerimize Cenab'ı Allah'tan Rahmet, yaralılarımıza Acil Şifalar diliyorum.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi; Birliğin beraberliğin, Kardeşliğin ve Ahdevefanın Merkezidir.

 

İstişare Kültürünü Diri tuttuğumuz, Milletimizi ve Değerlerimizi Menzil ettiğimiz davamızda birçok Zaferi Hepbirlikte temin ettik.Bu gün burada Birbirimize Bir Söz verelim,

 

Bugün Burda Ahdimizi, Akdimizi tazeleyim.

 

Bir Olacağız, Beraber olacağız, Hepbirlikte Bozyazı Olacağız,

 

Hep birlikte Mersin Olacağız.

 

Hepbirlikte Türkiye olacağız.---

 

Bu Hedef Doğrultusunda Geçmişten Günümüze Ortaya konulan bu kutlu mücadelede; Emeği, Zamanı ve Dar Zamanlarda Milleti ve Ümmeti için Dualarıyla bir Duruş Ortaya koyan Bütün Yol Arkadaşlarımıza Şükranlarımı Sunuyorum. 

Eskimeyen Dava Adamlarıyla, yeni Yüzler olan Geleceğimizin Teminati Gençlerimizle, Göz Nuru, Baştacı Hanımefendilerle: Yeni Bir Destani Hepbirlikte Yazacağımıza Bütün girişimini, na Karanlık Geceyi Başta Alemlerin Rabbi Yüce Allah'ın inayeti ve Aziz Milletine olacağız. Kalbimle inanıyorum. 15 Temmuz Hain Darbe difayetinin Hakkını vermek Gayretinde

 

15 Temmuzun Gerçek Kahramanı Sizlerle.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr Devlet Bahçeli beyefendinin Milletimizle Kurduğu Gönül Bağını Güçlendirecek ve O Gün Kurulan Cumhur İttifakı Ruhunu Daha Güzel Noktalara Hep birlikte Taşıyacağız.

 

Ben Burdan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Aziz Milletimize olan Bağlılığını Bozyazı Özelinde Bütün Hemşehrilerimize Yansıtmanın Gayretinde olacağım,

 

Sen, ben Değil- Biz Olmanın Gayretinde olacağım.

 

Kıymetli Hemşerilerim, Bu Süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a; Bozyazı'da Bu Kardeşinize Güçlü Bir Sahip Çıkma, Başarımız ve Kardeşliğimizi Yüceltmek için Gönül Vermenizi, Omuz Vermenizi, Ellerimizi değil; Gövdemizi taşın Altına Koymaya Destek ve Dualarınızı İstiyorum.

 

ŞİMDİ İSE SİZLERE SORUYORUM:

 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Hepbirlikte Destek Olacakmıyız? Destek Olacak mıyız?

 

Bozyazı'da Ak Partimize,

 

Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız ve Adayımız Sayın Mustafa Çetinkaya'ya Destek olacakmıyız, Destek Olacakmıyız... 

 

HAY MAŞALLAH.

 

Allah Eksikliğinizi Göstermesin.

 

Rabbim Birlik Beraberlik ve Kardeşliğimizi Kutlu ve Mübarek Eylesin. 

Kıymetli Hemşehrilerim Sizlere Bu Serin Kış Akşamında Davamıza ve Partimize Sahip çıkmak Adına Gösterdiğiniz dik duruş için Tebrik ediyor. Şükranlarımı Sunuyorum.

 

Allah Sizlerden Razı ve Memnun Olsun.

 

Bütün Samimiyetim ve Gayretimle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sizlere Layık olmanın Gayreti içerisinde olacağıma Sizlerin Huzurunda Söz Veriyorum.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Cumhur İttifakını Adayımız Mustafa Çetinkaya ve Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Sr Serdar Soydan'ı Sizlere,

 

Sizleride Cenab'ı Allah'a Emanet ediyorum.

 

Sağolun var olun.

 

Gazamız Mübarek, Yolumuz ve Bahtımız açık olsun.

 

Zafer Cenab'ı Allah'ın İzni İle Cumhurun ve Cumhur İttifakının olacaktır.

 

Kalın Sağlıcakla" diyerek konuşmasını tamamladı.  

Cumhur İttifakı Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinkaya, Belediye Meclis Üyesi Adayları, MHP Bozyazı İlçe Başkanı Mustafa Alakuş, Bozyazı Ülkü Ocakları Başkanı Seçkin Yıldız, Bozyazı KAÇEP Başkanı Emel Avcı ve çok sayıda partilinin katıldığı devir teslim töreni tebriklerin ardından gecenin geç saatlerinde sona erdi. 




ETİKET :   #AkParti #Bozyazı #Mersin #Erdoğan #MHP #Cumhurİttifakı

Tümü