Veri Politikası

Bazı durumlarda, şahsınıza özel olmayan bilgileri toplanabilir. Bu tip bilgilere örnek olarak kullandığınız internet tarayıcının türü, işletim sisteminiz, sitemize linkle ya da ilanla ulaştığınız sitenin domain ismi verilebilir.

guneydenhaber.com sitesi üzerinde yer alan  kişinin kendi istemiyle kişiye ait üyelik bilgilerinikullanılacak ve işlenecek bilgilerini girmesi ve bu bilgilerini uygulamadaki Üye ol  ya da kaydet tuşu ile kaydetmesi, bu hususta açıkça muvafakat vermesi demek olduğundan kişinin belirtilen şartlar ile mutabık olduğunun göstergesidir.
 
Resmi makamlardan kullanıcıya yönelik bir suç duyurusu ya da resmi soruşturma talebi gelmesi ve/veya kullanıcının guneydenhaber.com sistemlerinin çalışmasına engel olacak ya da işleyişini değiştirecek herhangi bir elektronik sabotaj veya saldırı yaptığının tespit edilmesi halinde  guneydenhaber.com, kullanıcının kimlik bilgilerini araştırma ve yasal mercilere bildirimde bulunma hakkına sahiptir.

guneydenhaber.com internet sitesi üzerinden vermiş olduğunuz hakkınızdaki bilgiler hiçbir şekilde üçüncü şahıslarla paylaşılmayacak ve kullanılmayacaktır.