AK Parti MKYK Üyesi ve Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Seçimler Öncesi Mersin'i Karış Karış Dolaştı, Halkı Dinledi

14:00:59 | 2024-03-28

*Sever, seçimlere günler kala tekrar Mut’ta* 

 

AK Parti MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, yerel seçimlere ilişkin programı kapsamında tekrar Mut’lu seçmenler ile bir araya geldi.  

 

Sever’in katılım gösterdiği, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan Yıldız tarımsal sulama göleti ziyareti programına; DSİ Bölge Müdürü Celal Tokalak, Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve seçmenler de katıldı. 

 

_Mut Barajı ve Sulama Projesi’ne çok sayıda mahalle dahil_

 

Mut Barajı ve Sulama Projesi kapsamında; DSİ 6. Bölge Müdürü 

Celal Tokalak ile Kravga bölgesinde incelemelerde bulunarak, proje hakkında bilgiler alan Mustafa Sever; “_Devletimizin bölgemize yapacağı Toplamda 10 milyar TL değerindeki bu yatırım sayesinde, devreye alındığı andan itibaren 174 bin dönümlük bir arazi düşük maliyetle sulanacak, bunun yanında sulamadan arta kalan sular ile de yıllık 69,90 GWh enerji üretimi sağlanacak_” dedi.

Sever, ilgili sulamadan faydalanacak mahalleleri ise şöyle sıraladı: Alaçam, Aşağıköselerli, Aydınoğlu Bozdoğan, Burunköy, Çağlayangedik, Çamlıca, Derinçay, Esençay, Evren, Geçimli, Göksu, Hacıilyaslı, Hacınuhlu, Hamamköy, Haydar, Hocalı, Ilıca, Işıklar, Kadıköy Karadiken, Kavaklı,Kayaönü Kemenli, Kırkkavak, Kışla, Köselerli, Mucuk, Sakız, Sarıveliler, Suçatı, Tekeli, Tuğrul Yapıntı, Yeşilyurt, Yukarı Köselerli ve Zeytinçukuru. 

Sever ayrıca, bir ay içinde proje ihalesine çıkılmak üzere çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü ifade etti.

 

Sever, Mut Cumhur İttifakı teşkilatıyla Hacıahmetli Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa da iştirak etti. Programa; Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Üyeleri ile Meclis Üyesi Adayları da katılım gösterirken, Sever Hacıahmetli Mahallesi’ndeki iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

_Sever’e yoğun ilgi_

 

Mustafa Sever, akşam saatlerinde ise Mut Cumhur İttifakı teşkilatı ile Kültür Mahallesi’nde gerçekleştirilen miting çerçevesinde seçmenlerle buluştu. Sever’e; Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Üyeleri ile Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. Kültür Mahallesi’ndeki mitingde coşku ile karşılanan Sever, “Cumhur İttifakı seçmenlerinin gücünü bir kez daha görmüş olduk” dedi.




ETİKET :   #AkParti #Bozyazı #Mersin #Erdoğan

Tümü