Aksa Çukurova Doğal Gaz’dan Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

07:22:59 | 2024-04-23

Aksa Çukurova Doğal Gaz’dan Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, İşletme Müdürü İsmail Üzdemir ve Anamur İşletme Mühendisi Ali Baran Rıdvanoğlu, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz'e belediye hizmet binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçedeki doğal gaz faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılan ziyaret, doğal gaz kullanımının yaygınlaşarak daha geniş kitlelere ulaştırılması konusunda yeni belediye yönetimi ile koordinasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Aksa Çukurova Doğal Gaz Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, 2023 yılı Aralık ayında ilk gaz arzı sağlanan Anamur’da güncel olarak 1456 adet doğal gaz abonesi bulunduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde başlaması planlanan 2024 yılı altyapı çalışmalarının yine ön abonelik başvuruları doğrultusunda yapılacağını söyledi. Duman, ‘’ Anamurlu vatandaşlarımızı mutfakta yemek pişirmede ve sıcak suda tüpe göre 5 kat* ısınmada ithal kömüre göre 4 kat*, elektriğe göre 3 kat*, daha ekonomik olan çevreci, temiz ve konforlu yakıt olan doğal gaza geçiş süreci hakkında bilgi almak ve abonelik işlemlerini yapmak üzere Anamur Belediye binasında bulunan Aksa Doğalgaz İşlem Noktası’na bekliyoruz.‘’ dedi.

Aksa Doğalgaz Hakkında

Faaliyet alanında yer alan 27 il, 292 ilçe ve beldede yaklaşık 16,6 milyon nüfusa, 6,2 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi konumunda bulunmaktadır. Yatırımlarını “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgelerine yönelik yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.

 

 

 

 




ETİKET :   #Mersin #Anamur #AKSA #Doğalgaz

Tümü