Amasya’daki selde kaybolan Zilal Şahin’in cansız bedeni bulundu!

09:58:07 | 2023-06-07

Amasya’da 4 Haziran’daki sel felaketinde suya kapılarak kaybolan Zilal Şahin’in cansız bedeni 3 gün sonra ekipler tarafından bulundu. 

Amasya'nın Kışlacık köyüne piknik yapmaya giden 3 kişinin içindeki otomobil suya kapıldı. Serkan Şahin sel sularından kurtulurken eşi Zilal Şahin ve arkadaşı Murat Ekşi otomobille birlikte sürüklendi. Serkan Şahin’in durumu ekiplere bildirmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Kayıplardan Murat Ekşi’nin cansız bedenine iki gün önce ulaşılırkenZilal Şahin’i arama çalışmaları ise günlerce sürdü.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

AFAD, jandarma, özel idare ve Samsun Emniyet Müdürlüğü su altı arama ekiplerince Zilal Şahin'i arama çalışmaları gece sona erdi. Geç saatlerde otomobille sel sularına kapılan ve arama çalışması yapılan Zilal Şahin’in de cansız bedeni bulundu.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Amasya Valiliği'nden yapılan açıklamada, "04 Haziran günü sel felaketinde kaybolan 2. vatandaşımızın da cenazesi bulunmuştur. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, arama çalışmalarında görevli personelimize teşekkür ediyor, böyle afetlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz" denildi.




ETİKET :  

Tümü