ANDIMIZ OKUTULMALI

22:00:27 | 2021-03-20
     

       Bir saçmalık olarak kaldırılan Andımız'ın tekrar okutulması Türk Milleti için önce önemli idi ama şimdi ayrı bir onur, ayrı bir önem kazanmıştır. Bunun iki nedeni var:

1- Andımız bizim Milli kimliğimizdir. Türk Milleti olarak biz isteriz ki yavrularımız Milli kimliğini her sabah hatırlaması için okutulmalı. Çünkü bu devletin adı Türkiye Cumhuriyeti, halkının adı da Türk Milletidir. Andımız da Türk'üm diye başlıyor. Ne Mutlu Türk'üm diye biter.

2- Andımız ne zaman neden kaldırıldı? Andımız açılım saçmalığında terörist S. Demirtaş'ın talimatı ile kaldırıldı. Yani Ak Parti, AKP'nin döneminde kaldırıldı. Şimdi madem ki o açılım bir saçmalıktır, madem ki o günkü Akp yerini Ak Parti aldı. O zaman o saçmalıkların kökü kazınmalı, teröristlerden kalma, Akp'den kalma bir eser kalmamalı. Akp de açılımda Davutoğlu ile beraber bitmiş olmalı. Yani Andımız bir millî kimliğimizin ve onurumuzun yanında birde intikamımız oldu. Onun için Andımızı evlatlarımız acilen okumalı. Ya okumalı yada okumalı.

  Kongre Konuşmasında Genel Başkanımız(MHP) iki konuya parmak basmıştır. İlk önce Andımız tekrar okutulmalı demiştir, sonra da 2023'de Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayip Erdoğan demiştir. Elbette ben ve benim gibi düşünenlerden sağ olanlarımız Genel Başkanımızın gösterdiği yolu takip ederiz. Elbette Cuma günü yavrularımız okul bahçesinde Andımızı okurlar. Ben ve benim gibi düşünenlerde pazar günü gider Genel Başkanımızın talimatına uyarak Cumhurbaşkanımızı destekleriz. Unutulmasın ki ben ve benim gibi düşünenlerin sayısı dikkate değer bir çoğunluğa sahibiz.

Ya Andımız tekrar okutulup, açılım saçmalığının kökünden kazındığı, teröristin terörist oldukları ispatlanacak yada açılıma geçici olarak ara verildiği görülecek. İnşallah yakında; "Çocuklarımız andımızı okumaya başlamıştır, açılım saçmalığından terör ve teröristten eser kalmamıştır." yazımı okursunuz. Herkese saygı ve sevgiler. Ne Mutlu Türk'üm diyene. 




ETİKET :  

Tümü