AŞTİ'de gece yarısı bayram yoğunluğu

02:48:50 | 2024-04-08

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde (AŞTİ), bayram nedeniyle yaşanan yoğunluk, gece yarısına kadar sürdü. 9 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar ise geç saatlerde otogarda uzun kuyruklar oluşturdu. 

Cuma günü başlayan 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle AŞTİ'ye akın eden vatandaşlar, akşam saatlerine kadar yoğunluğu artırdı.

 

EK SEFERLER KONULDU

Günde yaklaşık 3 bin otobüsün hareket ettiği ve 135 bin kişinin kullandığı AŞTİ'de, bayram dolayısıyla ek seferler konulduğu ve bu sayede yolcu sayısının daha fazla olduğu belirtildi. 

 

YOLA ÇIKACAKLARA UYARI

Bayram yoğunluğu sebebiyle otogarda kalabalıkların geç saatlere kadar etkili olduğunu belirten otobüs şoförü Kadir Sunal, "Ummadığımız bir yoğunluğumuz var. Bu durumda inşallah rahatlıkla başarılı olur, kazasız geçeceğine inanıyoruz. Bayram yoğunluğunda çok zor durumlar geçiriyoruz. Küçük araçlar, taksilerde çok yoğun bir acemilik var. Büyük araçların tır, kamyonların önlerinde ve arkalarında dikkatli olmaları ve hatta şu anda bugün için gelirken benim önümde gerçekleşen bir trafik kazasında 4, 5 aracın zincirleme kazasını gördüm. Çok dikkatli olmaları ve bayram yoğunluğunda dikkatlerinin dağılmamalarını önemle rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.




ETİKET :   #Ankara #AŞTİ #Bayram

Tümü