Bozyazı Belediyespor Şampiyonluk Kupasına Kavuşuyor

09:36:35 | 2023-06-07

Bozyazı'nın güzide futbol takımı Bozyazı Belediyespor 'un şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıkmasının ardından İlçede hareketlilik devam ediyor. 

Bozyazı Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Kemal Özalp gazetemize bir açıklama yaparak şampiyonluk kutlama programını açıkladı. 

Başkan Özalp, "Çarşamba günü Saat 19.00'da kutlama programı Gözce'den araç konvoyu ile başlayarak ilçe merkezine hareket edilecek olup D - 400 Karayolu üzerinden devam edecek konvoy Liman Kavşağından dönerek Öğretmenevi girişinden İlçe Merkezine girilecek konvoyumuz Bozyazı Belediyesi önünde son bulacaktır. 

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında devam edecek kutlama programı yerel sanatçılar ve havai fişek gösterileriyle devam edecektir. 

Şamiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şampiyonluğumuz Bozyazı'ya hayırlı olsun" dedi.

Bozyazı Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Kemal Özalp futbolcu ve teknik heyetin üzeri açık otobüste törene katılacağını, meydanda kupa töreni gercekleştirileceğini ve kupa törenine Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, İlçe Protokolü ve mülki amirlerin katılacağını belirtti.




ETİKET :   #Bozyazı

Tümü