Bozyazı'da MHP'li Milletvekili Adayı Ali Arı Rüzgarı Esti

20:05:29 | 2023-05-03

Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmalarının ilçede tüm hızıyla devam ettiriyor.  

 

Bugün Bozyazı'nın misafir MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Arı oldu.  

 

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı İlçe Teşkilatı bünyesinde kurduğu seçim komitesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyerek partisinin milletvekili adayı Ali Arı'yı halkla ve partilileri ile buluşturdu.  

 

MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Arı yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyoruz. Hedefimiz 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden Mersin ve Bozyazı olarak güçlü çıkmaktır. Yürüttüğümüz başarılı çalışmalarla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesine ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli liderliğinde partimiz MHP’nin TBMM’de daha fazla üye ile temsil edilmesine destek vereceğiz" dedi.  

 

MHP Mersin Milletvekili Adayı Ali Arı'nın bugünkü Bozyazı programına, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, MHP Bozyazı İlçe Başkanı Mustafa Alakuş, Belediye Meclis Üyeleri, Bozyazı Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Dertli, Seçim Komitesi Başkanı Uğur Kubaş ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.   

 

 

 




ETİKET :   #Bozyazı #MHP

Tümü