Bozyazı'da okullarda “Trafik Haftası” etkinliği düzenlendi

Mersin’in Bozyazı ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Karayolu Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında okulları ziyaret ederek, öğrenciler trafikte güvenli yolculuk için uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirildi.

15:46:03 | 2024-05-02

Mersin'in Bozyazı ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Karayolu Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında okulları ziyaret ederek, öğrenciler trafikte güvenli yolculuk için uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirildi. Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurları Çopurlu İlkokulunda Trafik Haftası nedeniyle öğrencilerle buluşarak, trafik kuralları ve kurallara uymanın önemi anlattılar.  

Trafik aracı ve motorize ekiplerin kullandığı motosikleti yakından inceleyen öğrenciler, polis ağabeylerine trafikle ilgili sorular yönelttiler. İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polisleri, trafikte güvenli yolculuk için uyulması gereken kurallar, araca inme-binme kuralları, araç içerisinde uyulması gereken temel kurallar, okul servis aracında uyulması gereken temel kurallar, yayaların ve sürücülerin uyması gereken kurallar, trafik lambaları, yaya geçitleri ile karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken konular hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.  

Bozyazı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çocuklarda güvenli trafik bilincini oluşturmak ve gelecek nesli daha bilinçli hale getirmek amacıyla okul ziyaretlerine devam edecek. 




ETİKET :   #Bozyazı

Tümü