Cumhurbaşkanı Erdoğan: Belediye başkanlığı seçiminde oyumuzun heba ve heder olmasına izin vermeyeceğiz

16:18:12 | 2024-03-28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunuyor...

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

 

"Kocaeli sadece dilimizde değil, aynı zamanda gönlümüzün baş köşesinde. 14-28 Mayıs'taki güçlü destekleri için teşekkür ediyorum. Milletvekilliğinde yüzde 54, Cumhurbaşkanlığı'nda yüzde 54.4 oy oranlarına ulaştık Kocaeli'de...

 

"AK PARTİ'YE KAYBETTİRMEK İÇİN MESAİ HARCAYANLARA KARŞI YAKINLARIMIZI İKAZ EDECEĞİZ"

İçeri girerken emniyete dedim ki, sorun bakalım, şu anda meydanda katılım ne kadar? 85 bin. İyi değil mi? Artık iki gün kaldı. Hayatta pek çok şeyin telafisi olur ama sandığın telafisi olmaz. Pazar günü hep birlikte sabah erkenden sandıklara koşacağız. Tercihimizi bize hizmet edecek, verdiği sözleri unutmayacak isimlerden yana kullanacağız. Öncesinde telefon rehberimize bakıp nazımızın geçtiği insanları tek tek arayacağız. İstanbul'da yaşayan eşimizi, dostumuzu, akrabamızı da mutlaka sandığa gitme konusunda teşvik edeceğiz. AK Parti'ye kaybettirmek için mesai harcayanlara karşı yakınlarımızı ikaz edeceğiz. Özellikle belediye başkanlığında oyumuzun heba olmasına izin vermeyeceğiz. Ben milletimin ferasetine güveniyorum.  

İki ay önce başladığımız seçim maratonumuzda doğudan batıya, kuzeyden güneye 52 farklı şehrimize gittik. Son mitingimizi burada yaptık. Final. Bu iki aylık dönemde Diyarbakır'dan Trabzon'a, Hatay'dan Samsun'a, Muğla'dan Çorum'a, Karabük'ten Hakkari'ye kadar ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızla kucaklaştık.




ETİKET :   #Erdoğan #YerelSeçim2024

Tümü