Manisa’da MHP’ye toplu katılımlar artarak devam ediyor!

18:48:27 | 2022-07-31

MHP Manisa İl Başkanlığı tarafından Şehzadeler ve Ahmetli’de düzenlenen toplu katılım ve rozet takma töreniyle çeşitli partilerden istifa ederek MHP’ye katılan 112 üyeye rozetleri takıldı.

Geçen hafta Saadet Partisi Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Savaş Aytimur, Kadın Kolları Başkanı Hatice Yumrutaş ve ilçe yöneticilerinden oluşan 55 yeni üye için Şehzadeler’de toplu katılım ve rozet takma töreni düzenlendi. MHP’ye katılan Savaş Aytimur’un rozetini MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay taktı. Savaş Aytimur ile birlikte Kadın kolları başkanı ve istifa eden ilçe yönetiminin tamamı MHP’ye katıldı.

Aynı günün akşamında Ahmetli ilçesinde düzenlenen toplu katılım ve rozet takma töreninde çeşitli partilerden istifa eden 57 yeni üyeye rozet takıldı. Partiye katılanlara rozetlerini, Manisa İl Başkanı Murat Öner, MYK Üyesi Mehmet Ödevli, Manisa KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz ve il yöneticileri tarafından takıldı.

MHP Manisa İl Başkanlığı tarafından 30 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen "Birlik ve Dayanışma" kahvaltısında, geçen hafta görevinden istifa eden Saadet Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Savaş Aytimur, Kadın Kolları Başkanı Hatice Yumrutaş ile birlikte Saadet Partisinden istifa ederek MHP’ye geçen 55 yeni üyeye rozetleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa İl Başkanı Murat Öner, KAÇEP il başkanı Neşe Töz tarafından takıldı.

 




ETİKET :   #MHP

Tümü