“MDT Mersin Devlet Opera ve Balesi’nde Sahne Alacak”

17:51:55 | 2024-04-03

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Modern Dans Topluluğu (MDT), muhteşem sahne performansları ile Mersin’de izleyici karşısına çıkacak.

 4 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20:30’da Mersin DOB Sahnesi’nde gerçekleştirilecek etkinliğin biletleri Opera Gişesi’nden ve biletinial.com adresinden temin edilebilecek.

 Sahnelendiği tüm şehirlerde büyük beğeni toplayan eser beş bölümden oluşuyor. Dong Kyu Kim’in “Seni Görüyorum”, Alper Marangoz’un “Bahar”ve “Koz”, Ferhat Güneş’in “Reside/Düşler 3 kere Görülmeli”, İhsan Rüstem’in “Anikka” koreografileri yer alıyor.

 “Dans Adrenalin” modern dans gösterisinin kostümlerinin hazırlanmasına, hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken YARGICI katkı sağladı. Bu iş birliği ile 'ileri dönüşüm' ve karbon ayak izinin azaltılmasının hedeflendiğini, daha önce gerçekleştirdikleri birçok sosyal sorumluluk projesiyle çevre ve iklim duyarlılığını vurgulayan MDTistanbul, Dans Adrenalin gecesine de bu hassasiyetle yaklaşıyor. Işık tasarımı Taner Aydın, kostüm ve dekor tasarımı Olcay Engin Kaymaz imzalı.




ETİKET :  

Tümü