MHP Bozyazı İlçe Başkanı Mustafa Alakuş, kongre öncesi açıklama yaptı

11:46:05 | 2023-09-07

MHP’DE KAYBEDECEK VAKİT YOK

 

MHP’de başlayan kongreler kapsamında Bozyazı İlçe Teşkilatının kongresini yapacağı gün ve saat belli oldu. Süreçle alakalı değerlendirmelerde bulunarak herkesi kongreye davet eden MHP Bozyazı İlçe Başkanı Mustafa Alakuş “Geride bıraktığımız 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de sık sık ifade ettiği gibi Türk ve Türkiye Yüzyılı yürüyüşü yol haritası büyük Türk Milleti tarafından tecelli etmiştir. Hemen akabinde partimiz tarafından 2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu programları başlatıldı. Ayırmadan, Ayrışmadan Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar diyerek yoğun bir çalışma dönemi öncesinde Genel Merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda İl Başkanımızın talimatlarıyla kongre takvimimiz belirlendi” dedi.

Parti içindeki kongrelerin hizmet yarışının bir göstergesi olduğunu vurgulayan Başkan Alakuş, birlik ve beraberliğin pekiştirileceği kongrelerinin Cumhur İttifakı adına stratejik hedeflere uygun adımlar atmayı amaçladığını söyledi.

 

Alakuş, açıklamasının sonunda, "Partimizin her kademesindeki dava arkadaşlarımızın yoğun çalışmalarıyla aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongremizin partimize hayırlı olmasını dilerim." şeklinde konuştu.

 

MHP Bozyazı İlçe Başkanı Mustafa Alakuş, tüm vatandaşları demokrasi şölenlerine davet etti.




ETİKET :   #Bozyazı #MHP

Tümü