MHP Bozyazı İlçe Başkanı Mustafa Alakuş"Size soruyorum şuan büyükşehirde oturan şahıs Bozyazı'ya ne yaptı, Mersin'e ne yaptı"

10:33:45 | 2024-02-13

Cumhur İttifakı seçim ofisinin açılışında konuşan Alakuş "Değerli gönüldaşlarım hepinizi saygı ile selamlıyor, Cumhur ittifakı seçim bürosu açılışına hoş geldiniz şeref verdiniz.

 

Cumhur ittifakı 2016 yılında Bilge Liderimiz sn Dr. Devlet Bahçeli'nin devletin bekası için, önce ülkem ve milletim diyerek, hiç bir karşılık beklemeden, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alarak cumhur ittifakı kurulmuştur.

 

Geçtiğimiz genel seçimde ittifak tam anlamıyla oturmuş olup, 31 Mart Mersin'den en son soluğu Bozyazı'da alan şahıs, bazı topluluklarda, sosyal medyada ileri geri konuşarak aklınca başkalarını küçülterek kendini büyülteceğini düşünüyor. Bizler bu topraklarda doğduk, Bozyazı da büyüdük. Bozyazı'ya hizmet ettik. Bu toprakların neye ihtiyacı olduğunu Bozyazı'nın neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu topraklara bin bir suratlı adam lazım değil. Bu topraklara adam lazım adam o adamlarda işte orada oturuyor.

 

Size soruyorum şuan büyükşehir de oturan şahıs Bozyazı'ya ne yaptı Mersin'e ne yaptı. Yaptığı tek şey işinde ekmeğinde olan ülkücüleri sokağa atmaktan başka ne yaptı. Mersin'de iddiaya göre belediyeye terör örgütü doldurmaktan başka ne yaptı. 

 

Allah'ın izniyle bizler cumhur ittifakı olarak canla başla çalışarak Bozyazı'da Mustafa Çetinkaya'yı Mersin'de ise Serdar Soydan'ı büyükşehir belediye başkanı olarak seçeceğiz.

 

Bizleri burada yalnız bırakmayan mersin büyükşehir belediye başkan adayımız serdar soydan ve siz değerli gönüldaşlarımı saygı ile selamlıyorum. Allah'a emanet olun. Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi.




ETİKET :   #MHP #BAHÇELİ #Mersin #Bozyazı

Tümü