MHP Bozyazı KAÇEP, Belediye Personel Eşlerine Kaynaşma ve Dayanışma Toplantısı Düzenledi. KAÇEP Başkanı Emel Avcı "Gümbür Gümbür Geliyoruz"

20:25:47 | 2024-02-01

Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı KAÇEP Başkanlığı teşkilat binasında Bozyazı Belediye personeli eşleri ve kadın personellerle kaynaşma ve dayanışma toplantısı düzenledi. 

 

Akşam teşkilat binası toplantı salonunda düzenlenen programa Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya'nın Eşi Gülseren Çetinkaya, Bozyazı KAÇEP Başkanı Emel Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye personeli eşleri, Belediye çalışan kadınları katıldı.  

İlginin çok fazla olduğu toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Avcı" Göreve geldiğimiz günden beri bizi yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Cumhur İttifakı kadınları ile birlikte 31 Mart akşamına kadar çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Bozyazı Belediye Başkanımız Mustafa Çetinkaya'yı yeniden Başkan koltuğuna oturtacağız. AK Parti Kadın Kolları teşkilatı ve bizler gümbür gümbür geliyoruz" dedi.  

Programa katılanlara çay ve pasta ikram edildi. 




ETİKET :   #Bozyazı #MHP #AKParti #KAÇEP

Tümü