MHP'de Mustafa Alakuş güven tazeledi

15:24:18 | 2023-09-08

MHP'de Mustafa Alakuş Güven Tazeledi

 

Mersin'in Bozyazı ilçesinde bugün yapılan MHP 14. Olağan kongresinde tek liste girilen seçimde seçilen Mustafa Alakuş yeniden seçilerek güven tazeledi.  

Bozyazı Belediyesi Düğün salonunda yapılan kongreye MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, önceki dönem MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, MHP Kadın Kadın kolları başkanı İlknur Ağlamış, MHP İl Başkan Yardımcıları Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Celal Gül, Bozyazı Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Dertli, AK Parti Mersin Milletvekili adayı Seçkin Taş, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Navgasın, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Safiye Toprak, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve partili partisiz çok sayıda vatandaş katıldı.  

 

Kongre oluşturulan divanın ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Ardından MHP Bozyazı ilçe teşkilatının faaliyet raporu okundu ve faaliyet raporu ibra edildi. 

 

MHP Mersin İl başkanı Serdar Soydan “2024 yerel seçimlerinde 13 ilçe ve Büyükşehir belediyesini Cumhur ittifakına kazandıracağız”dedi.  

 

 

Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ise “Uzaktan yakından gelerek bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Sağolun var olun dedi.” 

 

 

 

İlçe başkanı Mustafa Alakuş ise yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emrinde olduklarını belirterek, 

"Değerli Divan Kurulu, Milletvekilim, İl Başkanım, Belediye Başkanlarım, İlçe Başkanlarım, Ocak Başkanlarım, Siyasi Parti temsilcileri, basın mensupları ve bu davanın cefakar Asenaları, Bozkurtları dava arkadaşlarım,kıymetli misafirlerimiz hepiniz kongremize hoş geldiniz şeref verdiniz. 

İlk olarak şunu özellikle ifade etmek isterim ki ; Yürütmekte olduğum bu şerefli görevi tekrar baş koymanın gururunu ve şuurunu yaşıyorum.Türk milletinin bekası olan MHP, siyasi farklılıkları bir kenara bırakıp, milletin ve devletin bekası için hiçbir mücadeleden geri çekilmemiştir. Ön yargının ve şartlanmışlıkların hakim olduğu bir tabloda Türk milletinin bekası için MHP'nin gösterdiği duruşa, kimi çevreler istismar edip farklı anlamlar yüklemektedir. Türk milliyetçileri, milletimizin bekası için mücadele vermektedir. Bizim için esas olan Türk milletinin ilelebet payidar olmasıdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüdür. MHP mensupları bu kadar kirli emellerin içinde birbirine kenetlenmelidir.Bizler, girdikleri bu kutlu ve bir o kadar tehlikeli imtihanlardan dönmeyi aklından geçirmeyenlerin varisleriyiz. Biz kahramanca yaşamış, kahramanca ömür geçirmiş ve son nefesini dahi kahramanca vermiş bir neslin bozkurtlarıyız. Bize düşen görev ise bu ulvi emanetleri geleceğin parlak ufuklarına ve orada bekleyen hilal bakışlı kuşaklara sağ salim teslim etmektir. Ülkülerimiz sevda, ülkülerimiz bayrak. Kim ne yaparsa yapsın biz yolumuzda kararlı bir şekilde yürümeliyiz ve ülkemizin geleceği için çalışmalıyız.İlçe Olağan Kongremizin ilçemize, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor partimize gönül veren ve bu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Ne Mutlu Türküm Diyene" Dedi. 

 

BOZYAZI YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA ALAKUŞ

YÖNETİM KURULU ASİL

 

1-Mehmet UYSAL

 

2-Ahmet KOÇLUK

 

3-Halil MÜFTÜ

 

4-Ertuğrul AY

 

5-Muhammet ERDURAN

 

6-Mustafa UYSAL

 

7-Uğur KUBAŞ

 

8-Yusuf ŞEFİK

 

9-Nurettin DÜZÜN

 

10-Resul ÖZ

 

11-Özkan EMEN

 

12-Ali Kemal ÖZALP

 

13-Hasan ÇİMEN

 

14-İlknur AĞLAMIŞ 

YÖNETİM KURULU YEDEK

 

1-Hüsnü AĞLAMIŞ

 

2-AlI TÜLÜ

 

3-Eyüp HULKU

 

4-Mustafa KUDUZ

 

5-İbrahim YILDIRIM

 

6-Ismail DOĞAN

 

7-Azim YILMAZ

 

8-Ali TUT

 

9- Özler TAŞ

 

10-Feyzi GÖGEN

 

11-Akif TÜRE

 

12-İbrahim TOKLU

 

13-Emine GEDİK

 

14-Sakine DEĞİRMENCİ 

İL DELEGESİ ASİL

 

1-Mustafa ALAKUŞ

 

2-Mustafa ÇETİNKAYA

 

3-Kemal DERTLİ

 

4-Tarık TOKLU

 

5-Hasan KURT

 

6-Yakup KARAYUSUFOĞULLARI

 

7-Süleyman FİDAN

 

8-Mustafa KAYFECI

 

9-Turhan TUNA

 

10-Ali TOKLU




ETİKET :   #Bozyazı #MHP

Tümü