MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli : Ülkücü doğduk, ülkücü yaşadık, can emanetimizi de ülkücü olarak teslim edeceğiz

10:59:45 | 2024-02-13

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '55 yıldır türlü ihanet ve oyunlarla önümüzü kesmeye çalıştılar. Hiçbir ihanete boyun eğmeyeceğiz.' dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

 

* Türk milliyetçiliği, Türk milletinin veya Türk halkının var olan tüm birikim zenginliğini herhangi bir kaygı ve korku duymadan sahiplenmiş, her zaman savunmuştur

 

* Milletine ve memleketine kara sevda ile bağlanmış, şuurlu bir mensubiyetin 55 yıl evvel siyaset sahnesine çıkması çığır açan bir olaydır.

 

* "Dik baş, tok karın, mutlu yarın" diyerek haklı mücadelemizi sürdürdük.

 

* 55 yıldır türlü ihanet ve oyunlarla önümüzü kesmeye çalıştılar. Hiçbir ihanete boyun eğmeyeceğiz.

 

* 55 yıl; inançtır, iradedir, iddiadır. 55 yıl boyunca ihanetlerle yolumuzu kesmek istediler, başarılı olamadılar. Tuzak kurdular, iftira attılar ama şükürler olsun ki hayalleri kabusa döndü.

 

* 55 uzun yıl boyunca ihanetlerle yolumuzu kesmek istediler başarılı olamadılar. Aramızdan devşirdikleriyle karşımıza geçtiler hesapları tutmadı.

 

* Hakkın ve halkın davasını sekteye uğratacak bir alçak henüz doğmamış, doğması da beklenmemelidir.

 

* Millet olma halinden daha güçlü bir yapı yoktur. Vazgeçemeyeceğimiz çerçeve millettir.

 

* Ülkücü doğduk, ülkücü yaşadık, can emanetimizi de ülkücü olarak teslim edeceğiz.

 

* Bizim vazgeçemeyeceğimiz ana çerçeve millet gerçeği ve geleneğidir. Milliyetçilik bu gerçek ve geleneğin şuurla kavranması sorumlulukla korunmasıdır.

 

* Karşımıza çıkan fitnelerin azı dişini ya sökeceğiz ya da kıracağız. Aziz ülkücü şehitlerimize mahcup olmayacağız. Hiçbir hıyanete boyun eğmeyeceğiz. Ülkücü doğduk, ülkücü yaşadık. Ecel kapımızı çaldığında da can emanetini inşallah ülkücü olarak teslim edeceğiz.




ETİKET :   #MHP #BAHÇELİ

Tümü