MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ “HADSİZ VE KÜSTAH GALİP AYKAÇ VE TÜREVLERİ İYİ BİLMELİDİR Kİ MHP VAR OLDUKÇA KURULAN OYUN VE TUZAKLAR BAŞLARINA YIKILACAKTIR”

00:02:45 | 2022-12-05

MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ “HADSİZ VE KÜSTAH GALİP AYKAÇ VE TÜREVLERİ İYİ BİLMELİDİR Kİ MHP VAR OLDUKÇA KURULAN OYUN VE TUZAKLAR BAŞLARINA YIKILACAKTIR”

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, BİM İcra Kurulu üyesi Galip Aykaç'a sosyal medya hesabı twitter üzerinden yüklendi. Zincir marketlerde yaşanan stokçuluğa ve karaborsacılığa da vurgu yapan Kılavuz “Zam üstüne zam yaparak milletimizin sofrasına el uzatan, kazanma hırsıyla insanlarımızın sırtına bir asalak gibi yapışan, stokçuluk ve karaborsacılıkla ekonomik huzurumuzu kaçıran, üstüne bir de ahlaksızca açıklamalar yapan zincir marketlerle mücadele etmek asli vazifemizdir” dedi.

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:

Mersinimizin Akdeniz İlçesinde Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce BİM’e ait depoda yapılan incelemede tezgahlarda olmayan toz şekerin depolarda stoklandığı ve karaborsacılıkla fahiş fiyatlara satıldığı ortaya çıkmıştır!

Her köşe başına çöreklenmiş, milletimizi de küçük esnafı da hedef alarak çeteleşmiş, ucuzcu market adıyla ortaya çıkan sözde zincir marketlerin ipliğini pazara çıkaran Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in açıklamaları Galip Aykaç adlı müfteriyi anlaşılan o ki tedirgin etmiştir.

Zammı gerektiren hiçbir neden yokken sürekli zam yapan vicdansız, insafsız ve kan emicilerin, milletin cüzdanına göz diken bu çetelerin asıl amaçları ve ilişkileri açık ve şeffaf bir şekilde deşifre edilmelidir!

Asıl gayeleri hayat pahalılığını körükleyerek toplumsal kaos ve kargaşa ortamı yaratmak olan, FETÖvari taktiklerle toplumumuzu umutsuzluğa sürüklemeyi amaçlayan ve milletimizin sırtında kambur haline gelen zincir marketler yarattıkları piyasa terörünün hesabını ağır bir biçimde ödeyecektir!

Zam üstüne zam yaparak milletimizin sofrasına el uzatan, kazanma hırsıyla insanlarımızın sırtına bir asalak gibi yapışan, stokçuluk ve karaborsacılıkla ekonomik huzurumuzu kaçıran, üstüne bir de ahlaksızca açıklamalar yapan zincir marketlerle mücadele etmek asli vazifemizdir!

Bu ülkenin de bu milletin de sahibiymiş gibi konuşan, ucuza aldığı ürünü fahiş fiyatlara satarak yılın ilk 9 ayında akıl almaz kâr yapan, üstüne bir de edep sınırlarını aşan hadsiz ve küstah Galip Aykaç ve türevleri iyi bilmelidir ki MHP var oldukça kurulan oyun ve tuzaklar başlarına yıkılacaktır!

Kan emici Galip Aykaç! İstifa etmen yetmez! Hesap vereceksin!!!

 




ETİKET :  

Tümü