MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ: “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” SESLENİŞİ BİZİM İRADE BAYRAĞIMIZDIR

22:13:57 | 2022-05-22

MHP’Lİ OLCAY KILAVUZ: “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” SESLENİŞİ BİZİM İRADE BAYRAĞIMIZDIR

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Türkiye genelinde düzenlenen "Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" toplantıları kapsamında Mersin’de vatandaşlarla bir araya geldi. MHP’li Kılavuz Millet İttifakının Türkiye’yi hedeflerinden alıkoymaya çalıştığına vurgu yaparak “Zillet İttifakı CHP’nin öncülüğünde Türkiye’yi güçlendirilmiş parlamenter sistem adı altında hedeflerinden alıkoymayı amaçlamaktadır. CHP ve ittifak ortakları PKK’nın siyasi şubesi Hdp ile işbirliği yaparak teröre ve teröriste meşruiyet kazandırmaktadır. CHP yönetimi helalleşme adı altında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le, Cumhuriyetimizin değerleri ve kazanımlarıyla hesaplaşmaya girecek kadar alçalmıştır.” dedi.

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:

CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYEMİZİ 2023, 2053, 2071 HEDEFLERİNE GÖTÜRME GAYESİNDEDİR

Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in Talimatlarıyla İl İlçe Aydınlatma Toplantıları Kapsamında Mersindeyiz. Türkiye’miz için oldukça önemli olan 2023 seçimlerinin arifesindeyiz. 2023 Seçimleri; Türkiye’mizin bekasına yönelen tehlike ve tehditleri bertaraf edeceğimiz mahiyettedir. 2023 Seçimleri; Cumhuriyetimizin 100.yılında cumhuriyetimizi taçlandıracağımız ve hedeflerine ulaştıracağımız önemdedir. Vesikalı hainlere Türkiye’yi bırakmayacağız. Ne efendi olacağız ne de uşak. Ne mağrur olacağız ne de mahkum. Yalnızca hizmetkar ve sevdalı bir gönülle aziz milletimizi bütün güzellikleriyle kucaklayacağız. 2023’de yalan, yıkım ve yozlaşma kaybedecektir. 2023’de ihanet, ilkellik ve işbirlikçilik kaybedecektir. 2023’de tarih tekerrür edecek, müstevliler ve onların taşeronları mağlup edilecektir. Kazanan Türkiye, kazanan Türk milleti, kazanan Türk vatanı, kazanan Cumhur İttifakı, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Biz Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’in ifadesiyle il sayısı 100 olan, nüfusu da 100 milyona ulaşmış bir Türkiye’yi hedefliyoruz. Bugün Cumhur İttifakı Karabağ’da destanlar yazan iradedir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin bölgesine huzuru getirmesi gayesindedir. Cumhur İttifakı Türkiyemizi bölgesel ve küresel güç yapma hedefindedir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı yolunda amacına yürümektedir. Cumhur İttifakı Türkiyemizi 2023, 2053, 2071 hedeflerine götürme gayesindedir.

ZİİLET İTTİFAKI MİLLİ HEDEFLERİN BARİKATI, TARİHİ HAKLARIMIZIN KARŞI CEPHESİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi 19 Mayıs ilkeleriyle bezenen, kurucu ve kurtarıcı bir fikre dayanan, işgal ve ihanete asla prim vermeyen, vermeyecek olan muhteşem bir millet eseridir. Biz damarlarımızda dolaşan kanın kudretinden şüphe duymayan bir duruşun neferleriyiz. “Ne Mutlu Türküm Diyene” seslenişi bizim irade bayrağımızdır. Türk tarihi övüncümüzün, milli ömrümüzün, daha büyük işler yapma azmimizin kaynağıdır. Şehit ve gaziler var oluşumuzun manevi sırrı ve güvenceleridir. Bugün Cumhur İttifakı teröre meydan okuyan teröristlerin inlerini başına yıkan, haini döktüğü kanda boğan iradedir. Beş benzemezin Hdp’nin gizli ortaklığıyla bir araya geldiği Zillet İttifakı Türkiye için en önemli engeldir. Türkiye’nin ayak bağı olan zillet ittifakı aynı zamanda demokratik siyasetin kelepçesi, milli hedeflerin barikatı, tarihi haklarımızın karşı cephesidir. Zillet İttifakı bugün yabancı büyükelçiliklerden iktidar dileyen, Türkiye’yi yabancı ülke başkentlerinde şikayet eden, vatanımızın ve milletimizin bekasına yönelen en büyük tehdittir. Zillet İttifakı CHP’nin öncülüğünde Türkiye’yi güçlendirilmiş parlamenter sistem adı altında hedeflerinden alıkoymayı amaçlamaktadır. 

CHP VE İTTİFAK ORTAKLARI PKK’NIN SİYASİ ŞUBESİ HDP İLE İŞBİRLİĞİ YAPARAK TERÖRE VE TERÖRİSTE MEŞRUİYET KAZANDIRMAKTADIR

CHP ve ittifak ortakları PKK’nın siyasi şubesi Hdp ile işbirliği yaparak teröre ve teröriste meşruiyet kazandırmaktadır. CHP yönetimi helalleşme adı altında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le, Cumhuriyetimizin değerleri ve kazanımlarıyla hesaplaşmaya girecek kadar alçalmıştır. Ya Atatürk Tunceli’de katliam yaptı diyenlerin tarafında olacağız ya da Atatürk’ün tarafında bulunacağız. Ya devlete seri katil diyen Canan Kaftancıoğlu ile saf tutacağız ya da devletimiz var olsun vatanımız sağ olsun diyenlerle bir olacağız. Ya Ypg’yi terör örgütü olarak görmüyoruz diyen Kemal Kılıçdaroğlu’ndan taraf olacağız ya da teröristi Zeytindağı, Fırat Kalkanı, Pençe operasyonları ile yok edenlerin tarafını tutacağız. Ya Ermeni soykırımı tanınsın diyen Hınçak ve Taşnakçı vekilleri alkışlayacağız ya da bir Talat gider bin Talat yetişir diyenlerin mirasını savunacağız.

CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER, BELEDİYE KADROLARINI HDP/PKKLILARA PEŞKEŞ ÇEKMEKTEDİR

Bugün Mersin’de de durum farksızdır. Seçimlerden önce hiçbir belediye çalışanını işten çıkarmayacaklarına dair namus ve şeref sözü verenler seçimlerden sonra tarihin en büyük işçi kıyımını Mersin’de ve diğer Chpli Belediyelerde yaşatmışlardır. Kadın haklarından dem vuranlar kadınları işten çıkarmışlardır. İnsan haklarını diline dolayanlar insan hakkı ve hukukunu hiçe sayarak insanların ekmeklerine kan doğramışlardır. Bir de utanmadan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediye kadrolarını Hdp/Pkklılara peşkeş çekmektedir. Vatansever ve milletperver insanlar işlerinden çıkarılırken yerlerine Hdp/Pkklılar alınmaktadır. Mersin Büyükşehir Belediyesi kadrolarında istihdam edilen ve belgesiyle yayınladığımız Pkklılar CHP’nin utanç vesikalarıdır. Türk ordusuna satılık diyecek kadar alçalan Ali Mahir Başarır, koro arkadaşları Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel belediye kadrolarındaki pkklıları ispatlamaya davet etmişler, ispatlayamayan şerefsiz demişlerdi. Belediye kadrolarındaki Pkklılara ispat ederek şerefsizin kim olduğunu ortaya koydum. Bu CHP’ye atılmış tarihi bir tokattır. Bu CHP’ye verilmiş tarihi bir ayardır. Atatürk’ün çizgisinden çıkan, Cumhuriyetimize ihanet içinde bulunan CHP’ye aziz milletimiz de hak ettiği dersi şüphesiz 2023 seçimlerinde verecektir. Bugün Mersin böylesi rezil bir belediyecilik yaşıyorsa bunun tek sorumlusu Burhanettin Kocamaz’dır. MHP kazanmasın da kim kazanırsa kazansın anlayışında olan Burhanettin Kocamaz hem davamıza hem de Mersinimize ihanet etmiştir. Yıllarca MHP’den belediye başkanlığı yapan aday gösterilmeyince de ihanet bayrağını açan Burhanettin Kocamaz Mersinli hemşerilerimizin yüzüne nasıl bakacaktır? Mersin’in Hdp/Pkklılara peşkeş çekilmesine neden olan Burhanettin Kocamaz yörüklerin Türkmenlerin karşısına hangi yüzle çıkacaktır?

 

 




ETİKET :  

Tümü