MHP Lideri Bahçeli: Birileri teröristleri, bölücüleri yanına alsın, utanmadan sıkılmadan parti parti dolaşsın, hatta DEM'lensin, hiç fark etmeyecek. 31 Mart'ta hepsinin bileğini bükeceğiz

11:26:19 | 2024-01-30

KİLİSE SALDIRISI SONRASI PROVOKASYON UYARISI

"İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki kiliseye 2 teröristin düzenlediği silahlı saldırıyı lanetliyor, vefat eden vatandaşımızın ailesine taziyelerimi iletiyorum. Teröristlerin yakalanması, ilerleyen günlerde sır perdesinin aralanacak olması memnuniyet verici. Toplumsal huzurumuzu bozmak, iş ve asayiş güvenliğimizi bulandırmak amacıyla zehir ve zillet saçan Türkiye düşmanları boş durmuyor, hain emellerinden hiç vazgeçmiyor. Gelişmeleri dikkat ve temkinle kavramalı, takip etmeliyiz. Bilhassa 31 Mart seçimlerine kadar provokasyon ortamını canlı tutmayı ve ülkemizin sinir uçlarıyla oynamaya çalışan karanlık ellere azami şekilde uyanık olmalıyız. Milli birliğimizi kundaklamayı hedefleyen iç ve dış husumet cephesine fırsat vermeyeceğiz.

 

Türkiye, terör örgütlerinin, küresel bağlantılı organize suç şebekelerinin, azılı kanun kaçaklarının, uyuşturucu tacirlerinin, düzensiz göçmenlerin oyun alanı, eylem sahası olamaz, olmamalıdır. Milli güvenliğimizi stratejik bir akıl ve dayanışmayla zinde tutmalıyız. Türkiye'nin istikbalini milletin iradesi belirleyecektir. 

 

Bizim tek düşüncemiz Türk milleti ve Türkiye'dir. Akıl ve ahlakımızın haznedarı büyük Türk milletidir. Türk vatanı yeryüzü cennetimizdir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği tartışma kabul etmez yegane gayemizdir.

 

Milletimizin oyalanacak takati kalmadı. Önümüzdeki demokratik eşik kazasız belasız atlatılmalı. Türkiye’mizin son 55 yılına damga vuran MHP gücünü milletimizin hayır duasından almakta.

 

Dağdaki çobanla üniversitede ders veren akademisyen arasında hukuken ve demokratik haklar açısından hiçbir fark yoktur. Her türlü ayrımcılık ve bölücülük ayaklarımızın altındadır.

 

"MERSİN CUMHUR İTTİFAKI'NA GEÇECEK"

MHP 31 Mart'a canla başla heyecanla hazırlanmaktadır. Geçtiğimiz pazar günü Mersin'deki toplantımız muhteşem bir katılımla gerçekleşti. Dostlar sevindi, düşmanlar çatladı. Herkesin gözü kulağı Mersin'e çevrildi. Mersin'de DEM'lenmiş CHP'ye fırsat yoktur. Allah'ın izniyle Mersin Cumhur İttifakı'nın yönetimine geçecek, diğerleri sadece nal toplayıp heba ettikleri yılların altında kalacaklar. 

31 Mart'ta cüzdan ve cukka hesabı yapan curcuna siyaseti değil, milli şerefin temsili MHP ve Cumhur İttifakı başarıya ulaşacak. Geceyi gündüze katacağız, çok çalışacağız. Yerel yönetimleri köhne siyasetten kurtaracağız.

 

CHP'YE FIRILDAK GÖNDERMESİ

Birileri teröristleri, bölücüleri yanına alsın, utanmadan sıkılmadan parti parti dolaşsın, hatta devşirilsin DEM'lensin, siyasi fırıldağa dönüşsün. Hiç fark etmeyecek, hiçbir dert olamayacaktır. Çırpınışları boşuna. 31 Mart'ta hepsinin bileğini bükeceğiz. Alayının hesabını demokrasinin imkanlarıyla göreceğiz.

 

ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

CHP Genel Başkanı'nın Türkiye ittifakını telaffuz etmesi nafile bir gayret. Millet İttifakı olmadı, şimdi de Türkiye İttifakı'nı mı kuracaklar? Zillet tutmadı, ittifakın çatı ismi olarak Türkiye'yi kullanacaklar. DEM'lenmek CHP yönetimine hiç iyi gelmemiş, şuurunu kaybetmiş, siyasi aklını hepten kaybetmiştir. Özgür Bey taşıma suyla değirmen dönmeyeceğine göre bu ittifakı kimlerle tesis edeceksiniz. İhanetin DEM aldığı bir ittifaka nasıl Türkiye ittifakı demeyi içinize sindireceksiniz. Henüz aranızdaki ikilikleri aşamamışken Türkiye İttifakı'nı seslendirmeniz kara mizah değilse nedir? Kılıçdaroğlu'nun bütün izlerini silmenin, ismini kapının önüne bırakmanın neresi Türkiye İttifakı, neresi adamlık, neresi vefakarlık?

 

"DEM'CİLERE HAYRANLIĞIN SIRF İTTİFAK İÇİN Mİ?"

PKK bu ittifakın neresinde? Yanında mı, yöresinde mi, yedeğinde mi? DEM'cilere hayranlığın, devamlı savunman, el etek öpmen sırf ittifak için mi? Yoksa bilmediğimiz başka sakıncalı sakat ve sancılı ilişki ve irtibatların da var mı? İhanetin ittifakı değil, ancak ve ancak imhası olur. Bizden söylemesi. Türk milleti ihanetin kökünü kurutacak, kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak. Dem'den medet umanların sonu sandıkta hüsrandır.




ETİKET :   #MHP #BAHÇELİ

Tümü