MHP Lideri Bahçeli'den yeni CHP yönetimine: Selahattin Demirtaş teröristtir. Osman Kavala casustur ve suçunu çekecektir

11:05:22 | 2023-11-07

MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuşuyor. 

Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları: 

 

"YENİ BİR SİYASET REFORMUNA İHTİYAÇ VAR"

Siyaset soğuk tandırdan sıcak ekmek almaya çalışanların harcı olamaz. Kabuk bağlamış yaraları deşerek siyaset yapılamaz. Türk siyasetinin ahlak reformuna ve toparlanmaya ihtiyacı vardı. Bunu yapacak olan da Cumhur ittifakı ve MHP'dir. Bugün hepimizin öncelikli görevi dünyadaki yaşanan gelişmeleri kavramak ve insanlığın ortak geleceğini adil ve sağ duyulu teklifler getirmektir. Daha huzurlu, güvenli ve gelişmiş bir Türkiye önceliğimizdir. Cumhur İttifakı parlak bir geçmişle onurlu bir gelecek için çalışıyor. Hiçbir saldırı milletimize hizmet aşkımızı soğutamayacaktır. Birileri gibi ülkü ve ülke sevdamızı pazarlık malzemesi yapmadık, ufalmadık.

 

Buz üstüne bina yapıp içine girenler ilk güneşte batacak ahmaklardır. İnancı sahte olanların iradesi kumandalıdır. Kendi evindeki dolu testiyi görmeyip başkasının avucundan su içmeye kalkanların ne karnı doymaz. 

 

CHP'DEKİ YENİ BAŞKAN SEÇİMİ

Kılıçdaroğlu'nun "hançerlerle seçime girdim" itirafı gecikmiş bir itiraftır. Hançer tutan ellerin iyilik meleği olmadığını da bilmesi gerekiyor. CHP'deki kurultay bizim konumuz değildir. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Bizim üzüldüğümüz konu; Atatürk'ün kurduğu partinin şehitlere rahmet dilemek yerine teröristleregöndermektir. Teröriste selam veren sırtına ihanetin semerini vurmuş demektir. Milli mücadele inkar edilmiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetleri hiç edilmiştir. CHP yönetimine diyorum ki; Selahattin Demirtaş teröristtir. Osman Kavala casustur suçunu çekecektir. kiralık gazetecilere selam olmadığını da bilmesi gerekiyor. CHP'deki kurultay bizim konumuz değildir. Bize de hayırlı olsun demek düşer. Bizim üzüldüğümüz konu; Atatürk'ün kurduğu partinin şehitlere rahmet dilemek yerine teröristlere kiralık gazetecilere selam göndermektir. Teröriste selam veren sırtına ihanetin semerini vurmuş demektir. Milli mücadele inkar edilmiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetleri hiç edilmiştir. CHP yönetimine diyorum ki; Selahattin Demirtaş teröristtir. Osman Kavala casustur suçunu çekecektir.

 

İSRAİL-HAMAS ÇATIŞMASI

Kalıcı barış için yarın bile çok geçtir. Duamız ve desteğimiz Filistinli kardeşlerimiz içindir. İsrail terörüne karşı Türkiye'nin duruşu sağlamdır.

 




ETİKET :   #MHP #BAHÇELİ

Tümü