MHP lideri Bahçeli: ''1 Mayıs'ı her yerde kutlamak mümkün, Taksim ısrarı niye? Üç beş haydut 1 Mayıs'ı terörize etti.''

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

10:57:45 | 2024-05-07

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

 

''Tarihi mücadelemizden taviz vermeyeceğiz. Türk polisine nefretle muamele edenler düşman bakiyesidir.' 

Tatlı su kurnazlarını tanıyor biliyor ve ibretle takip ediyoruz. Bazen yerli yersiz sırtımızı sıvazlayanları görüyoruz. Sıvazlarken bıçağı saplayacak yeri aradığının farkındayız.

 

1 MAYIS PROTESTOLARI

3-5 Haydut 1 Mayıs'ı terörize etti. 1 Mayıs'ta sadece görevini yapan Türk polisine nefretle saldıranlar haçlı kalıntısıdır. Bu Taksim ısrarı nedir, amacı nedir? Taksim'in emek ve dayanışmayla ne alakası vardır? Emek kutsaldır, emekçilerimizin başımız üstünde yeri vardır. Birilerinin tuzağına düşmeyen Türk polisini iftiharla tebrik ediyorum. Asıl emekçi Türk polisidir.

 

TÜRKİYE'NİN GAZZE DAVASINA MÜDAHİL OLMA KARARI

Türkiye'nin İsrail ile ticaretini dile dolayanların fitne hesabı bozulmuştur. Dışişleri Bakanımızın İslam ülkelerine "İsrail'i durdurmalıyız" çağrısı buna kanıttır. Netanyahu için hesap günü yakındır. İsrail'in Gazze katliamı Avrupa dahil ABD, Kanada gibi birçok ülkede protesto edilmiştir. Barbar saldırılar lanetlenmiştir. Bu protestolara gözaltı ve şiddetle karşılık veren ülkeler, işlerine gelince insan hakları bilirkişiliği yapıyor. Utanç duyulacak bir ikiyüzlülüktür.




ETİKET :   #MHP #BAHÇELİ

Tümü