MHP Lideri Bahçeli: Nereye geliyorsunuz? Kiminle gelmeyi düşünüyorsunuz? Biz bir yere gitmeyi düşünmüyoruz.

14:39:10 | 2023-04-30

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende'' Karabük Mitingi'nde konuşuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende'' Karabük Mitingi'nde konuşuyor.

 

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar; 

 

"14 MAYIS'TA TÜRKİYE MUHALİFLERİNİN MASKESİ YIRTILIP ATILACAK"

 

İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında Zillet’in çıkmaz sokaklarında arayan Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi 14 Mayıs’ta yırtılıp atılacaktır. 

 

"ZİLLETE DÜŞENLERİN HÜKMÜ ŞAFAK SÖKENE KADARDIR"

 

Zillet’e düşenlerin hükmü şafak sökene kadardır. Karar anı gelip çattığında Türk milleti mührü eline aldığında PKK ve FETÖ takviyeli Zillet İttifakı’na beden olan partileri ne gören ne de duyan ne de bulan olacaktır.

 

14 Mayıs’tan sonra terörü bitirmiş, işsizliği yenmiş, enflasyonu düşürmüş, üretim ve ihracat seferberliği başlatmış olan bir Türkiye göreceğiz.

 

"DÜNYA TÜRKİYE'Yİ 2053'TE LİDER ÜLKE OLARAK TESCİLLEYECEK"

 

Türkiye, 2053 yılında dünya tarafından lider ülke olarak tescillenecektir. İçeride huzurlu, dışarıda kudretli bir ülke olacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile kazanan Türkiye olmuştur.

"ZİLLET İTTİFAKI ZIRVANIN TUTSAĞIDIR"

 

Parlamenter sistem demek kaos ve kavga demektir. Koalisyon, kargaşa ve huzursuzluk demektir. Kılıçdaroğlu’nun Türkiye hayrına ağzından hayırlı bir cümle çıkmamıştır. Zillet İttifakı zırvanın tutsağıdır. Zillet İttifakı buhran dönemlerini yeşertmenin gayretindedir. Türkiye huzur ve istikrar adası gibi sivrilmiş, bu alanda göğüs doldurmuştur.

 

"HERKESİN AŞ VE İŞ SORUNLARINI BİZ SONLANDIRACAĞIZ"

 

Türkiye’yi lider ülke seviyesine biz taşıyacağız. Herkesin iş ve aş sorunlarını biz sonlandıracağız. Dış politikada daha aktif olmayı Cumhur İttifakı olarak biz sağlayacağız




ETİKET :   #MHP #BAHÇELİ

Tümü