MHP Mersin Çamlıyayla İlçe Başkanı Genç'ten Vahap Seçer'e...

Mersin Büyükşehir Belediye bünyesinde son günlerde ardarda gelişen olaylar üzerine MHP Mersin Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Rıza Genç basın açıklaması yaptı.

17:49:15 | 2022-07-26

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer!

Kanunlarımızda amirin işçiye fiili saldırısının sonuçları bellidir. Yoktan sebeplerle işçi çıkartmayı iyi bilirsin. Haydi bakalım seni bir kez olsun adil olmaya davet ediyoruz. Bu menfur olayın sonuna kadar takipçisiyiz diyen Başkan Genç basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Tarsus Gençlik Kampında işçi olarak çalışan Çamlıyayla'lı emekçi bir kardeşimizin Gençlik Kampı sorumlusu Tufan Dokucu tarafından hunharca darp edildiğini ne yazık ki esefle öğrendik. Hukuki sürecin tüm hakları saklı kalmak kaydıyla bu vandallığa bir çift sözümüz var: İşçinin, memurun, astın ve üstün yani tüm kamu çalışanlarının çalışma sistemini düzenleyen hukuk kuralları vardır. Amirin himayesindekilere, astın da üstüne karşı sorumlulukları bu kurallar çerçevesinde uygulanır. Gayrısı gayrı meşrudur. Ancak Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetimi tarafından sürekli mobbing ve zalim uygulamalara maruz kalan memleket çocuğu işçi kardeşlerimiz hukuk dışı fiziki hunharca yaptırımların ve politikaların mağduru olmaya başlamıştır. Peki bu neyin diyeti? Ortağınız PKK terör örgütünün yüzünde yeni doğmuş bebeklerin kanı vardır. Anladık ki bu sizin çok önem arz etmiyor. Peki üç beş oy uğruna onlara olan borcunuzu bu toprakların tertemiz çalışkan, dürüst çocuklarını işten çıkartarak, öteleyerek, sindirerek mi ödemeye çalışıyorsunuz? Son hadise gösterdi ki terör seviciliğinizin yanında şimdi de mafyacılığa soyunmuşsunuz.

 

Devlet idaresini fatura yatırmaktan mütevellit tanıyan, eline mürekkep değmemiş kişileri Büyükşehir Belediyesi gibi büyük bir kamu kurumunda hangi liyakatle yönetici atadınız ise bunun sorumluluğu da size aittir. Hak bilmez, hukuk tanımaz, kişisel ilişki yeteneği dedikodudan ibaret olan bu şahıslar işçilerimizin, emekçilerimizin üstüne bir karabasan gibi çökmüştür. Bunu büyük bir dikkatle takip etmekteyiz.

 

Gençlik Kampı Sorumlusu Tufan Dokucu!

 

Bu işçi kardeşimizin annesi, babası onun bu halini görünce ne düşünecekler sen hiç hesap etmedin mi? Senin evladın yok mu? Senin gücün garibana mi yetiyor? Bu cevval, bu kahraman tutumunla aynı yiğitliğini bize de göstermeye ne dersin?

 

Makam şoförlüğünden Sendika Başkanlığına yükseltilen zat! Bugün bu işçinin hakkını aramayacaksın da ne arayacaksın? İşçiyi darp eden bu amirin hukuki sürecinde işçiden taraf olacak mısın? Yandaş sendikacılığınız mı yoksa adaletiniz mi galip gelecek göreceğiz.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer!

 

Kanunlarımızda amirin işçiye fiili saldırısının sonuçları bellidir. Yoktan sebeplerle işçi çıkartmayı İyi bilirsin. Haydi bakalım seni bir kez olsun adil olmaya davet ediyoruz. Bu menfur olayın sonuna kadar takipçisiyiz. Hukuki tüm süreçlerde kardeşimizin yanında bulunacağız. Hukuk önünde hesabını katmerli bir şekilde ödemesi için elimizden né geliyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. 

Ali Rıza Genç 

MHP Mersin Çamlıyayla İlçe Başkanı




ETİKET :   #MHP ÇAMLIYAYLA

Tümü