MHP Mersin Milletvekili Adayı Av. Kürşat Türker Ercan, Mersin’in Silifke ilçesinde vatandaş ve esnaflarla buluşarak, “Bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da partimiz MHP’ye istiyoruz” dedi.

16:50:13 | 2023-04-25

Ercan, "Bir oy Cumhurbaşkanımıza bir oy MHP’ye istiyoruz" 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Avukat Kürşat Türker Ercan, Mersin’in Silifke ilçesinde vatandaş ve esnaflarla buluşarak, “Bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da partimiz MHP’ye istiyoruz” dedi. 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayları Avukat Kürşat Türker Ercan ve Kıvanç Derya seçim çalışmaları kapsamında Mersin merkezinde ve ilçelerinde ziyaretlerini sürdürüyor. Silifke İlçe Teşkilatı Seçim Komitesi Başkanlığı tarafından hazırlanan seçim gezileri programına esnaf, resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları ziyaret ederek devam ettiklerini bildiren Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Avukat Kürşat Türker Ercan ziyaretlerimizde “Bir oy Cumhurbaşkanımıza bir oy da MHP’ye istiyoruz" dedi. MHP’li Ercan, “Yaklaşan seçimler öncesi İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Ülkemizin geleceği ve bekası için birleşen liderlerimizin yolunda ve emrindeyiz. 

 

Teşkilatlarımız tarafından yaklaşık bir yıldır devam eden seçim çalışmalarına biz de destek olmak için bugün buradayız. Sizlerin bir evladı olarak partimiz MHP’den Mersin Milletvekili Adayıyım. Mersin’imizden aday olan 13 arkadaşımızla birlikte il ve ilçelerimizde halkımızı, esnaflarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve partililerimizi ziyaret ederek 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin cumhur ittifakına neden destek verdiğini neden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini halkımıza anlatıyoruz. Bugün ülkemizde iki partinin lideri onca sıkıntıya rağmen el ele vermiş bu ülkeyi içeride ve dışarıdaki düşmanlara karşı dimdik durarak korurken bizler de onların yanında aynı şekilde dimdik durarak birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstereceğiz. Biz bir aileyiz. Birbirimize sahip çıkıyoruz. Liderlerimizin sergilediği kardeşlik hukukunu bizlerde Mersin’imizde gerçekleştirerek daha da güçleniyoruz. Yaklaşık bir yıldır devam eden seçim çalışmalarımızı Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz MHP’nin zaferi ile taçlandıracağız. Cumhur ittifakı üyelerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla, belediyelerimizle, ülkü ocaklarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla el ele verdik. Gece-gündüz cumhur ittifakımızın başarısı ve partimiz MHP için çalışmalar yapıyoruz. Allah’ın izniyle partimiz MHP Mersin bölgesinden güçlenerek çıkacak ve elde ettiğimiz başarıyı da TBMM çatısı altında tüm Türkiye’ye hissettireceğiz” diyerek Silifke’de esnaf ve vatandaşları ziyarete devam etti. 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanlığı Seçim Komitesi tarafından hazırlanan seçim gezileri programına İlçe Başkanı Levent Nogay, Mersin Milletvekili Adayları Avukat Kürşat Türker Ercan, Kıvanç Derya, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Seçim Komitesi Başkanı Ali Usca, KAÇEP üyeleri, belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.      

 

 

 

 

 




ETİKET :   #MHP #BAHÇELİ #SİLİFKE

Tümü