MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek Bozyazı'da Aday Belli Karar Net Dedi...

16:07:43 | 2023-05-04

Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmalarının ilçede tüm hızıyla devam ettiriyor. Bozyazı halkının karşısına her gün bir Milletvekili Adayı çıkaran, Bozyazı halkının dertlerini dinleyen MHP teşkilatının bugünkü misafiri MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek oldu. 

 

Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı İlçe Teşkilatı bünyesinde kurduğu seçim komitesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP'ye destek istemeye devam ediyor. 

 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ziyaret ettiği Bozyazı halkına "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyoruz. Hedefimiz 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden Mersin ve Bozyazı olarak güçlü çıkmaktır. Yürüttüğümüz başarılı çalışmalarla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesine ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli liderliğinde partimiz MHP’nin TBMM’de daha fazla üye ile temsil edilmesine destek vereceğiz. Adayımız Belli Kararımız Net, 1 oy Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, 1 oy Milliyetçi Hareket Parti'mize" dedi. 

 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek'in bugünkü Bozyazı programına, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, MHP Bozyazı İlçe Başkanı Mustafa Alakuş, Belediye Meclis Üyeleri, Bozyazı Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Dertli, KAÇEP Başkanı İlknur Ağlamış, Seçim Komitesi Başkanı Uğur Kubaş ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.    

 

 

 

 




ETİKET :   #Mersin #Bozyazı #MHP

Tümü