MHP Silifke İlçe Başkanı Nogay, “Vakit MHP’de Toplanma Zamanıdır”

08:01:22 | 2023-05-12

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi Türk Milliyetçilerini MHP çatısı altında toplanmaya davet etti. 

 

İlçe Teşkilatı Seçim Komitesi Başkanlığı tarafından belediye kültür merkezinde düzenlenen Seçim Günü Sandık Başı Eğitim Seminerinde konuşan MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Türk Milliyetçilerine seslenerek, kırgınlıkların ve dargınlıkların bir kenara bırakılarak MHP çatısı altında toplanılması gerektiğini vurguladı. İlçe Başkanı Nogay yaptığı konuşmada, “Yaklaşık bir yıldır devam eden seçim çalışmalarımızda artık sona yaklaştık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz büyük bir aileyiz, ailemiz cumhur ittifakı ile daha da büyüdü ve güçlendi. Ülkemizin geleceği ve bekası için birleşen liderlerimizin yolunda ve emrindeyiz. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaparak ilçe merkezi ve tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Milletvekili Adaylarımız başta olmak üzere tüm teşkilatımız halkımızı, gençlerimizi, sivil toplum kuruluşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek cumhur ittifakının önemini paylaşmıştır. Gittiğimiz her mahallede halkımızın sıcak sevgisi ve ilgisiyle karşılaştık. Ben inanıyorum ki yaklaşık bir yıldır devam eden seçim çalışmalarımız cumhur ittifakımıza ve partimiz MHP’ye başarı sağlayacaktır. Hedefimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden güçlü bir şekilde seçimleri kazanması ve partimiz MHP’nin de Mersin ilinden daha çok milletvekili çıkarmasıdır. Vakit, ellerine binlerce ülkücü şehidimizin kanı bulaşmışlara ders verme vaktidir. Vakit, terör işbirlikçilerine gereken dersi verme vaktidir. Vakit, kızgınlıklarımızı ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak Türk Milliyetçilerinin yuvası olan partimiz Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplanma vaktidir. Vakit, seni sen yapan seni temsil eden MHP'ne Ahde Vefa gösterme vaktidir. Kalbi gönlü vatan uğruna atan tüm kardeşlerimize partimizin kapıları sonuna kadar açıktır. Bu vatan için bu bayrak için büyük Türkiye’miz için kalbi gönlü birlik ve beraberlikten yana atan partili-partisiz tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz. Yapılacak olan seçimlerde bir oy Cumhurbaşkanımıza, bir oy da partimiz MHP’ye istiyoruz. Gün birlik olma, bir olma, diri olma, kucaklaşma ve dayanışma günüdür. Rabbim birlik, beraberliğimizi daim eylesin” diyerek konuşmasını tamamladı. 

Seminere katılan sandık başı görevlilerine ise MHP Genel Merkezi Hukuk ve Seçim İşleri Eğitim Uzmanı Mehmet Aktan tarafından bilgiler verildi. 

 

Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Milletvekili Adayları Avukat Kürşat Türker Ercan, Kıvanç Derya, Seçim Komitesi Başkanı Ali Usca, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dölek, KAÇEP üyeleri, parti ve ocak yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldılar. 

 




ETİKET :   #Silifke #MHP

Tümü