TBMM'DE TERÖRİST OLMASIN

12:03:57 | 2021-03-21
Ali YILMAZ
Ali YILMAZ      [email protected]

    HDP kapatılsın. Hayır yeni bir parti kurarlar kapatılmasın. HDP'li meclisi işgal eden teröristlerin dokunulmazlığı kalksın. Hayır olay çıkar, kalkmasın. Burada MHP dışındaki bütün partiler bana göre öyle yanlış hesap yapılıyor ki sanki Doğu ve Güney Doğu'daki vatandaşlarımız HDP'ye oy veriyorlar da bu oyları nasıl alırız hesabı yapıyorlar. Oysa Doğu ve Güney Doğudaki çok değerli vatandaşlarımızın üstündeki baskıyı, tehdidi kaldırsalar herkesin hür iradesi ile oy kullanmasını sağlasalar oradaki değerli vatandaşlarımız dan HDP'ye tek oy çıkmaz. Buna bir örnek vereyim; şu açılım zırvası vardı ya o tarihlerde deniz sahilinde bir baba oğul gördüm. Diyarbakırlı imiş. Baba ile az mesafeli sohbet ettik. Bana hangi partili olduğumu sordu bende konuşturmak için AKP'liyim (O zaman AKP Doğu'da çok güçlü.) dedim. "Vallahi bizde AKP'ye oy verdik ama bizi teröre teslim etti. Bu seçimde vermeyeceğiz." dedi. "Siz ne rahatsınız, hür iradenizle oy kullanıyorsunuz oysa biz tehditle oy kullanıyoruz." dedi. Şayet biz sizin gibi oy kullansak Doğu ve Güney Doğu'da MHP birinci parti çıkar, dedi. Olur mu, dedim. MHP sizi tıkır tıkır keser, dedim. İşte siz öyle sanıyorsunuz oysa bizi terörden temizleyip bize sahip çıkacak tek parti MHP dedi. Sanki siz kaçıyorsunuz, dedim. Valla ne yalan söyleyeyim terörden Alanya'ya kaçıyoruz, dedi.

      Yani diyeceğim HDP Kapatılsın. Yeni parti kuracaklarsa şartlı izin verilsin. Ne yani adam teröre yardım etmiş terörü savunuyor hatta ceza evinde vay efendim cezası kesinleşmiş, sabıkasız vekil olsun. 

Adam Atatürk'ün Meclisinde Türk kimliğine hakaret edip terörü övüyor. Neymiş efendim dokunulmazlığı varmış. Yahu bunlar vatan evladı değiller, vatan hainleri. Bunların yeri TBMM değil bunların yeri kapalı ceza evi, hatta hücre. Evet parti kurulsun adı ne olursa olsun ama TC'nin partisi olsun. Evet vekil olsun ama Bayrağımıza, Devletimize, Milletimize saygılı vekil olsun yani TC Vekili olsun. Benim de senin de onun da hepimizin vekili olsun. O yüzden diyorum ki; bir an önce bu teröristlerin dosyası meclise gelsin,  hak ettikleri yere gitsinler. Bir an önce bu teröre çanak yutan parti kapatılsın. Ben Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Atatürk İlkelerine sadık, TC'yi temsil eden vekiller ve partiler görmek istiyorum. Onun için oy avcılığı değil ülke sevdalısı vekiller ve partiler görmek istiyorum. Sanırım sizlerde. Herkese saygı ve sevgiler.




ETİKET :  

Tümü