Vincenzo Montella’dan istifa sorusuna tepki "Siz soru sorarken hata yaptığınızda işi bırakıyor musunuz?"

09:37:53 | 2024-03-27

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya’ya karşı alınan 6-1’lik yenilginin ardından; ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ şeklinde gelen soruya tepki gösterdi. Montella, sorunun provokasyon amacı taşıdığını söyleyerek cevap vermedi.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında Ernst Happel Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği Avusturya’ya 6-1 mağlup oldu. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

“Bu sonuç için üzgünüm”

“Öncelikle buraya gelen ve evden bizi izleyen taraftarlarımız için üzgün olduğumuzu söylemeliyim” diyerek sözlerine başlayan Montella, “Ama baktığınızda ilk yarıdaki futbolla ikinci yarıdaki futbol çok farklı iki maç oldu. İlk yarıda iyi futbol oynadığımızı söyleyebilirim, sadece bazı pozisyonlarda hatalıydık ve bu onlara golleri verdi. Geliştirmemiz gereken kesin bir şey var, o da gol atmak. İlk yarıda çok sayıda pozisyona girdik ama sadece bir gol attık. İkinci yarıda beni üzen konu ise onların golünden sonra birlikteliğimizi bozduk ve mesafeleri açmaya başladık ve sonrasında olanlar oldu. Bu sonuç için üzgünüm, bazı test etmemiz gereken bölgeler vardı, açıkçası istediğimiz cevapları aldım. Bugünden itibaren bütün maçları seyretmeye devam edeceğiz ve en iyi grubu en iyi şekilde getirmeye çalışacağız” cümlelerine yer verdi.




ETİKET :   #MilliTakım #Montella

Tümü