ALLAH BİZE YETER

05:07:24 | 2024-06-22
Vatandaş Gözüyle Gündem
Vatandaş Gözüyle Gündem       [email protected]

Sevgili okurlar, malumunuz üzere Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden bu yana ağır saldırılar, iftiralar ve algı operasyonlarının hedefindedir.

   15 Temmuz hain darbe girişimini yapan FETÖ/PDY ye kol kanat geren ABD ve Avrupa Ülkeleri her ne hikmetse Ülkü Ocaklarını “Terör Örgütü” ilan etmek üzere çalışma yapmaktadır.

   Ankara’nın göbeğinde ısmarlama bir cinayet olduğu her halinden belli olan Sinan Ateş suikastini bahane eden ne kadar kaçak FETÖ’cü, azılı ülkücü düşmanı kırma solcu, PKK’nın “kent uzlaşısı” projesinin paydaşı, DHKP-C’den emekli zevat varsa MHP ve Ülkü Ocaklarına karşı harekete geçmiş ve 12 Eylül öncesi “Halk Mahkemeleri” gibi TV kanallarında linç girişimine başlamıştır.

   Hukukun evrensel kuralları gereğince “Sanık mahkumiyet hükmü kesinleşinceye kadar suçsuzdur.” Denmesine rağmen bir takım televizyon kanallarında hükmü kesinleşmiş olan Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala için özgürlük isteyenler tarafından söz konusu “Milliyetçi-Ülkücü Hareket” olunca daha iddianame bile ortada yokken, ilk günden itibaren peşinen suçlu ilan etmeleri gözümüzden kaçmamaktadır.

   Yabancı istihbarat örgütleri tarafından fonlandığı söylenen, hayatları boyunca mangırı verenin düdüğünü çalan etki ajanlarının söz konusu ülkücüler olunca hukuk tanımaz tavırlarını ve “Yeminli MHP ve Ülkücü” düşmanlıklarını yakından izliyoruz.

   Delilsiz, hukuksuz bir o kadar da hadsiz şekilde MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Dr. İzzet Ulvi Yönter’e, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. E. Semih Yalçın’a, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’a ve hatta Ülkücü Hareketin Lideri MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye yapılmaya çalışılan itibar suikastini yapanları ve bu duruma sessiz kalanları yakından takip ediyoruz. Bu dava bitip Yüce Türk Adaleti kararını verdiğinde bu tiplere söyleyecek bir çift sözümüz tabi ki olacaktır.

  1 Kasım 2015 Seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisinin ele geçirilmeye çalışıldığı günlerde sesiz kalan, denge politikaları güdüp tehlike savuşturulunca kırk takla atarak makam sahibi olan beyler/bayanlar; Bizce malum olan bir takım güçler tarafından Ülkücü Hareketin Lideri saldırı altında, Ülkücü Hareketin Başkanlık Divanı Üyeleri saldırı altında, Ülkü Ocakları Genel Başkanı saldırı altında, Ülkü Ocakları “Terör Örgütü” ilan edilmek ve MHP “Kapatılmak” isteniyor.

   Peki siz ne yapıyorsunuz? (Bu bir soru değildir. Ne yaptığınız zaten biliyoruz)

Biz ise “Allah Bilsin Yeter, ALLAH BİZE YETER” diyoruz…

Vesselam…

   Mehmet Kerim AKÇORU




ETİKET :  

Tümü