Fetö artıkları hala iş başında mı?

12:15:09 | 2022-08-04
Muzaffer KEKLİK
Muzaffer KEKLİK       [email protected]

2022 KPSS Lisans oturumundaki yaşanan sorunlar gösteriyor ki hala Fetö artıkları iş başında. Bütün dertleri Türkiye Cumhuriyeti Devletini zora sokmak, güçsüz bir Devlet imajı yaratmak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı koltuktan indirmek. Bunun için gerekli ortamı yaratmanın yolu kaos çıkarmak, muhalif kanadı iktidara karşı kinlendirmek, muhalifin sayısını artırmak. 

Recep Tayyip Erdoğan gitsin, ülke ne hale gelirse gelsin. Anlayış bu. Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek için her yol deneniyor. Ama bilmiyorlar ki iktidarın yanında Türk Milletinin 57. Alayı Ülkü Ocakları var, Önce Ülkem ve Milletim diyen MHP var. Bilmiyorlar ki bu ülkenin sahipleri var. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyi ayrıca tebrik ediyorum. Olay belli olduğu anda acilen müdahale edildi ve ne gerekiyorsa yapıldı. Bu yazıyı kaleme aldığım esnada bir Yayınevinde arama başlatıldı. Eminim hainler bir an önce tesbit edilip yakalanacaktır. Cemevi saldırıları ve KPSS meselesi gösteriyor ki Fetö artıkları iş başında! 

 Feto sahada kamukaze dalışı yaparak " ben daha bitmedim" mesajı veriyor,

Siz siyasette, onların verdiği pas ile gol atmaya çalışıyorsunuz,

Ama millet herşeyin farkında

Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin

 




ETİKET :  

Tümü