ANAMUR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI

23:41:08 | 2023-12-07
Vatandaş Gözüyle Gündem
Vatandaş Gözüyle Gündem       [email protected]

Yaklaşan yerel seçimler öncesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin ve ilçelerinde de ortalık toz duman. Gündem hangi partinin adayı kim olacak!

   Aday adaylarının taraftarlarına ve kendilerine sorarsak kesinlikle destekledikleri aday adayları, partileri tarafından aday yapılacak.

   Aday adaylarına sorarsak da partileri kendilerini aday gösterecek ve şahsi oyları ile seçimleri kazanacaklar.

   Peki durum öyle mi?

   Durum öylemi bilemeyiz ama bildiğimiz bir şey varsa her parti bir tek adayla seçime gidecek ve kesin adayım diyen diğer adaylar ve taraftarları bu duruma fena bozulacaklar.

   Her neyse bizim konumuz bu değil Allah herkesin nasibini, niyetine göre versin.

   Ben, bana ayrılan bu köşede ve “ Vatandaş Gözüyle Gündem “ Youtube kanalımda ( Daha ayrıntılı bir şekilde ) Mersin Büyükşehir ile ilçelerinde ki her siyasi partinin aday adaylarını ayrım yapmadan siz değerli okuyucularıma anlatmaya çalışacağım. İlk olarak da Anamur’dan Başlayacağım.

   Anamur Aday Adayları

( Köşe yazım kaleme alınana kadar adaylık müracaatında bulunanlar )

   Anamur ilçesinde bir birinden değerli aday adayları ortaya çıkarak ilçeyi yönetmeye talip olduklarını açıklamaya başladılar.

   2019 Yerel seçimlerinde ipi göğüsleyerek vatandaşın teveccühünü kazanan beş yıldır belediye başkanlığı koltuğunda oturan

Hidayet Kılınç tekrar aday adayı. Partisi MHP ve cumhur ittifakının aday adayı olarak tartışmasız favorilerden biri.

   Rakipleri ise çok güçlü;

   CHP nin önceki dönem belediye başkan adayı iş insanı Durmuş Deniz, Büyükşehir Belediye meclis üyesi ve bölge koordinatörü Erdal Karan, 2014 Belediye meclis üyesi Mimar Ali İlhan Ayhan, Belediye meclis üyesi iş insanı Mustafa Umut Yılmaz.

   CHP miting havasında ve seçimi kazanmaya kilitlemiş bir şekilde aday adayı tanıtım toplantıları yaparak iddialı olduklarını gözler önüne seriyor.

   İYİ Partide ise Elektrik Mühendisi Osman Kahvecioğlu aday adayı.

İYİ Partide genel merkezlerinin alacakları karar merakla bekleniyor.

   Sevgili dostlar Anamur’un aday adayları ile ilgili daha detaylı yorumlarımızı “Vatandaş Gözüyle Gündem” YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Selam ve Dua ile… 




ETİKET :  

Tümü