Herkesin alacağı dersler var...

00:19:19 | 2024-04-06
Zekeriya  NURANOĞLU
Zekeriya NURANOĞLU      [email protected]

HERKESİN ALACAĞI DERSLER VAR.

Seçimler bitti ve yeni belediye başkanları,meclis üyeleri ve muhtarlar seçildi.Seçim akşamı sandıklar açılıp ilk sonuçlar gelmeye başlayınca yıllardır seçim sonuçlarından umdukları bulamayan Cumhuriyet Halk partisi seçmeninin yüzü gülmeye başladı.Yıllardır isteyip alamadıkları sandık sonuçları yüzleri güldürse de bence verilen oylar emanet. Rakamlara bakınca Cumhuriyet Halk Partisi birçok farklı partinin seçmeninden oy almış görünüyor.

Milletimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir kredi açtı.Önümüzde ki dört yıllık zaman zarfında (Eğer Erken Seçim Olmazsa) kazanılan belediyelerin hizmetlerinden insanlarımız memnun kalırsa neden senin adayın Cumhurbaşkanı olmasın dedi.Milletimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir kredi açarken mevcut iktidara da uyarıda bulundu.Eğer iktidar bu uyarıyı dikkate almaz ise (İyi Partinin başarısızlığından dolayı)Yeniden Refah Partisi’nin nefesini ensesinde hissetmemesi mümkün değil.Bu uyarı sadece iktidara mıydı tabi ki hayır seçmen İyi Parti’ye çok sert bir uyarıda bulundu.Seçmen İyi Parti’nin özellikle metropol kentlerde aday çıkartmasını,sen iktidar karşında Cumhuriyet Halk Partisi’ne kaybettirmek mi istiyorsun yoksa sen ikitidara mı çalışıyorsunu düşünerek İyi Parti’ye ağır bir fatura kesti.Eğer İyi Parti toparlanmaz ise yerini Yeniden Refah Partisi’ne kaptıracağından kimsenin şüphesi olmasın.Rakamlara bakınca Cumhuriyet Halk Partisi bir çok farklı partinin seçmeninden oy almış görünüyor.

Uzun lafın kısası bu seçimden her partinin alması gereken bir dersi milletimiz sandıkta çok güzel bir şekilde verdi. Kalın Sağlıcakla




ETİKET :  

Tümü